ayağım burkuldu, doktor raporu, sınav?

doktor raporu 2 günlük verdi ama kazanın olduğu gün gidemedim, annem sağlıkçı olduğundan evde sardı. doktor da normalde 1 hafta üzerine basma dedi ama ilk günü gitmediğimden sanırım 2 günlük verdi ama çıkamıyordum evden inanılmaz bir acıydı. alçıya falan alınmadı ama. sizce üniversite kabul eder mi final sınavı için? biliyorum üni.ye göre değişebilir de belki yaşamışsınızdır diye soruyorum, 2 gün olunca endişelendim. geçmişte 1 günlük dimenorem kabul edilmişti, devlet hastanesi ve 3 imzalıydı. bu da aynı şekilde ama bilek burkulmasına nasıl bakılıyor hiçbir fikrim yok :( çok teşekkürler

1. sağ el bileğim kırıldı ve devlet hastanesinde bakıldı ve imzalandı, 10 günlük rapor alabildim ve heyet raporu alamadım. uygulamalı derslere ve finallere girmek zorunda kaldım. benim üniversitemin insafsızlığı ama danışmanınla bir görüş süslü, yönetmeliğinizi bilmediğim için yorum yapamam. çok geçmiş olsun.

2 şubat 2023 12:16

2. çok teşekkürler, çok geçmiş olsun size de, kötü olmuş :( bizde kurul karar veriyor diye kestirip atıyorlar, ders hocalarına bağlı değil kesinlikle, öğrenci işlerinde talepler gidiyor, orada bir hoca kurulu inceleyip karar veriyor. bendeki sıkıntı sınav bugündü ve geçti... sizde önce raporu sunmuşsunuz kabul edilmemiş sonra sınavlara girmişsiniz, en azından telafisi olmuş. sizce doktora durumu anlatıp farklı bir konudan bir rapor mu almaya çalışsam, ayak burkulması hiç yaşamamıştım gerçekten çok fenaymış ama yaşamadan önce dışarıdan bakınca herkesin başına gelen takılma gibi bir şey anlıyordum (malım), acaba doktora yalvarıp ishal gibi jenerik bir şey yazmasını mı istesem, çok zor durumdayım mezuniyetimin son dersiydi ve diğer dönemde de açılmıyor, zaten iyice uzattım okulu of :(

2 şubat 2023 13:14