ayak bileklerim çok ince sporla kalınlaşır mı?

ayak bileklerim çirkin görünecek kadar ince. bacaklarım aşağı doğru daralarak iniyor ve kötü görünüyor. dar açılı bir üçgen gibi düşünün. tayt falan giyemiyorum. sporla ayak bileğini kalınlaştırmak mümkün mü? nası çalışmam lazım?

1. Ayak bileğiniz kaç cm?

10 kasım 2021 14:17

2. özellikle ayak bileginin ince olması güzel

10 kasım 2021 14:29

3. kız deli ayak bilegini kalınlastıracagına bacagını incelt. ince ayak bileginden sikayet edeni ilk kez duyuyorum.

10 kasım 2021 14:35

4. Ben de çırpı bacağımdaki kapkalın bileğimi inceltmeye çalışıyorum sporla :( bi bacak düşünün tam kütük gibi. Hiç inceltmeyle uğraşmayın güzeldir o. Kalınlaştırmak da bildiğim kadarıyla böyle erkeklerin yaptığı sporlar var calv kalınlaştırma mı neydi onlar olabilir bir bakın bence youtube'dan.

10 kasım 2021 15:28

5. KALIN BİLEKLİ : İNCE AYAK BİLEĞİ MAKBULDUR ARKADASIM DALGA MI GECIYORSUN ?"

10 kasım 2021 16:24

6. Ben anladım sizi süslü benim de bayağı ince ve hoşuma gitmiyor hiç, hem kemikli gösteriyor hem de orantısız. Yapılacak çok bir şey yok maalesef

10 kasım 2021 21:21

7. Süslüler ince ayak bileği güzeldir tabii ama ben 36 numara sneaker giyince bile kürdan saplamış gibi duruyor. Bu görüntü zarif değil, hasta gibi :( Ölçü isteyen süslü, şimdi ölçtüm 19 cm.

10 kasım 2021 22:29

8. hasta gibi falan değil süslü ya gayet güzel duruyor benim 21 cm bileğim var ayağım 38, oranlarsak sizin ölçüleriniz gibi bir görüntü oluşuyor ve gayet estetik. Barışmayı deneyin bence zira kalınlaştıramazsınız.

11 kasım 2021 07:26

9. Bende de ayni sorun var, ustum gayet normal, hatta belim falan kalin, ayak bileklerim ve alt bacaklarim o kadar ince ki patatese kurdan saplamissin gibi duruyor. Ayak bilekleri kalinlasmaz maalesef, orada oyle bir doku yok degisecek. Ben cozumu bol sporla alt bacagimi kaslandirarak ve ustumu incelterek bulmustum.

11 kasım 2021 09:39