ayrılmak istedigini söyleyemeyen ama soguk davranan erkek oldu mu hic hayatınızda sanki sizin ayrılmanızı bekler gibi?

1. Evet oldu korkak aptalların ortak özelliği herkesin hayatına bir kere girmişlerdir

26 aralık 2020 13:00

2. Oldu olmaz mı? İlk sevgilimdi. Ben de tecrübesizdim ama içim rahat değildi son aylarda. Zorladım zorladım günlerce haftalarca konuşmaya. Ne sorun var iyi misin anlat neden eskisi gibi değiliz vs. Sonunda mesajla ayrıldı benden pezevenk. 1 ay olmadan başka bi kızla elele gördü arkadaşım. Meğer başkasına aşık olmuş bana da kıyamamış haspam. Sen kim köpeksin? Bak sinirlendim! Neyse, sen böyle Hissediyosan vardır bi şey süslü. Kadınların hisleri genelde şaşmaz bu konularda. Bi adım at bence ipleri eline al.

İnadına ayrılma diyen gurursuz arkadaşı da önemseme.

26 aralık 2020 13:07

3. yani dün normal konustuk sevdigini söyledi vs bi sorun yok gibi ama dun gece cevap vermedi bugunde hala ses yok icimde sıkıntı var gecen hafta kabga etmistik cözduk ama sanki sıkıntı devam ediyor summberbumber senin nasıl oldu anlatır mısın?

26 aralık 2020 13:09

4. Demodemo zamanla gelişen tipik soğuk davranma, kendinden soğutma çabaları, buluşmaya gelirken bahane arama, mesajlasmayi minimuma indirip bahaneler sıralama vs vs çok spesifik bir olay yok.

26 aralık 2020 13:09

5. ajdjhdsj anonim sorup kimligimle yazmısım kız ondan amaan

26 aralık 2020 13:11

6. Ya şeyden kaynaklaniyor biraz kendisi ayrilirsa ayrilik acisi bölümünde bitiren kişi kendisi olduğu için daha fazla üzülecek pişman olur muyum kaygısı var. Uzun süre devam eden bir şeyse hislerine güven diyen anonim +1

26 aralık 2020 13:12

7. Ben başka biri sordu sandim asko yanlislikla ciktigini bilsem yazmazdim adini jajakakd neyse birşey olmaz bence hangimiz yasamadik ki hssjjssjjr

26 aralık 2020 13:14

8. 1-2 gunluk bısey aslında kızlar ya bılemedım yay erkegi iste

26 aralık 2020 13:18

9. evet oldu buluşma teklifinde bulunup buluşacağımız gün saatlerce telefonlara cevap vermedi kendisini deli gibi merak etmiştim aptal gibi sonra mesaj çektim lütfen ayrılmak istiyorsan da söyle diye en sonunda yazdı benim işlerim var işlerime yoluna koyunca görüşelim diye meğerse başka bi kadın varmış..

26 aralık 2020 13:19

10. Oldu. Başkasına aşık oldum deyince de 2 sene köpek gibi dolaştı etrafımda. Mal!

26 aralık 2020 13:28