büyük göğüslü süslüler askılı croplarla nasıl sutyenler takiyorsunuz?

cogu straplez sutyen tam tutus saglamiyor gibi geliyor bana. onerilere acigim

1. Crop sezonu acildi niye kimse cevap vermiyo

15 nisan 2022 20:52

2. Giymiyorum. Cünkü hic bir sütyen durmuyor. Askisiz sütyen giYince sürekli düzeltmek gerekiyor asagi kayiyor bir süre sonra 4 memeli oluyorum. Her markayi denedim. Üstüne daha büyük gözüyor. Kücük memelerde oldugu gibi rahat olmuyor. 70D sütyen ölcüm. Ben henüz bulamadim. O yüzden memelerime göre üst seciyorum bu sayede mutsuz olmuyorum.

15 nisan 2022 21:32

3. Benim de 70d suslu tesadufe bak. Top top nasil duruyor oyle sutyen sanki hic yok gibi duruyor bazilarinda

15 nisan 2022 21:35

4. Aynen lotus yeterince tutmuyor

15 nisan 2022 21:37

5. Pentinin strapless form diye sütyeni çıkmış. Fiyatı çok geldiği için alamadım. Bende 75 d/dd

15 nisan 2022 21:45

6. kızlar 70d olduğuna emin misiniz? o kadar ince vücuda bele d cup meme nasıl oluyor düşünemedim ben. benim 80c ben de sürekli dar croplar alıp sütyen takmıyorum. crop biraz bol olsa benimkiler dans ediyo içerde

16 nisan 2022 07:18

7. peki silikon yapışan sütyenleri denediniz mi? onları denemek istemiştim ama tutmazsa kayarsa hiç bulaşmiyim

16 nisan 2022 12:28

8. Süslüler ben 75b olarak bi fikirle geldim ama saçma bulmazsanız, böyle kendinden göğüs kuplu balenli croplar oluyor ya çiçekli desenli falan korse tipi, acaba onlarla olur mu sütyensiz?

16 nisan 2022 17:16