b2 dil seviyesi burada neden düşük bir seviye olarak görülüyor?

ingilizce seviyem  b2. herkesle ingilizce konuştuğum yazıştığım bir işim var. kimseden şikayet almadım dilim ile ilgili. her yere çağrılırım, saatlerce akıcı şekilde konuşurum. bu sitede insanlar seviyeleri yanlış anlıyor olabilir mi? b1e b2, b2ye c1 diyor olabilirler mi?

1. B2yle saatlerce akıcı muhabbet edebilmek mi hahahnsnsnsnsnsnba

16 aralık 2021 12:11

2. türkçeyi bile c1 konuşamayan insanlar ingilizce b2yi küçümsüyor :d

16 aralık 2021 12:13

3. Burada sanırım insanlar yanlış biliyor. Ben ee c1 seviyem diyeyim bundan sonra.

16 aralık 2021 12:13

4. İşin uzmanıyım. B2 biri gayet de her konuda akici iletisim kurabilir. C seviyeleri çok ust duzeydir. Ana dili olmayan biri olan bu seviyeye cikmaniz imkansiza yakindir. Kurslarin size kakaladigi kurlarla seviye belirlenmez.

16 aralık 2021 12:14

5. İelts puanım 7 mesela ve bunun b2 olduğu yazıyor. C1 olduğunu söyleyen herkes en az 7.5 o halde.

16 aralık 2021 12:15

6. c1-c2 anadil zaten. eğer kendinizi rahatça ifade edebiliyorsanız, yazıp konuşabiliyorsanız b1-b2 sayılırsınız ve gayet iyi bir seviye.

16 aralık 2021 12:16

7. Kursa yazıldım b2'ye kadar alacağım c seviyesini önermiyorlar ki. Akademik ileri seviye diye geçiyor.

16 aralık 2021 12:19

8. B1 seviyeyle bir sene yurtdisinda yasadim, döndüğümde B2ye yakındım. Bir kere pf ne dionuz aq demedim kimseye shdhshsh her konudan bahsediyorduk gayet. Benim yes how are youdan ileri gidemeyen arkadasim b1 oldugunu iddia etmisti ondan dolayı cahildir de geç askim

16 aralık 2021 12:20

9. Aaa sen ne diyorsun aşkım ya türkiye'de üniversite mezunu her genç kraliçe elizabeth gibi ingilizce konuşur asddkfldşdş b2 falan seviye mi :)

Cahil ile sohbeti kesmeni tavsiye ederim :) bazen türkçe okuduğumuz kitapta anlamadığımız kısımlar oluyor he c seviyesi İngilizce he :)

16 aralık 2021 12:26

10. Ay bu arada linguistik profu sey demisti, ana diliniz değilse ortalikta nativeim diye gezmeyin rezil olursunuz shsgdhhdd bunun gibi safinzolar icin dedi demek

16 aralık 2021 12:28