bağış yapabileceğim güvenilir kurumlar?

süslüler çok yüksek miktarlarda olmasa bile minik miktarda bağış yapabileceğim güvenilir kurumlar arıyorum. sizin tavsiyeleriniz var mı? hayvanlar da olabilir dediğim gibi sadece gerçekten ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum.

1. İhh ya olabilir

18 ekim 2022 08:56

2. Yani suslu burasi bunu sormak icin en uygun yer degil. Kaosa cok acik. Ama hani yillardir bilinen kurumlar var herkes de bilir en azından duymuşsundur. Losev gibi darüşşafaka gibi. Kalkıp da kime neye gideceegi belli olmayan ihh, gökyüzü kuşları, yeryüzü doktorları gibi yerlere yapmazsın. Losev e mesela bağış yapmak çok kolay

18 ekim 2022 09:01

3. ben de lösev ya da darüşşafaka demeye gelmiştim. Tegv ya da koruncuk vakfı da olabilir.

18 ekim 2022 09:24

4. Lösev diyorum bende. Hatta adağım var olsun löseve bağış yapıcam bende :)

18 ekim 2022 09:29

5. Sokak hayvanları için evinize mama alıp dışarıya çıktıkca dagitabilirsiniz. Benim candamda herzaman 1-2 kaselik mama olur, öyle hayvanlarla karşılaşıyorum ki, hayvanları insanlardan kıymetsiz ve düşük gören milyonlarca insan varken, daha iyi bir bağış düşünemiyorum.

18 ekim 2022 09:41

6. Çantamda*

18 ekim 2022 09:42

7. A2

Siz bilmediğiniz için nereye olduğu belli değil diyebilmeniz normal

18 ekim 2022 09:46

8. Lösev

Daruşşafaka

Türk eğitim gönüllüleri vakfı

18 ekim 2022 10:35

9. kızılay değil o kesin

18 ekim 2022 10:41

10. Süslü Twitter'da 2 tane hayvan gönüllüsü var incelemenizi öneririm muhteşem şeyler yapıyorlar onlara mama desteğinde bulunabilirsiniz

18 ekim 2022 10:48