bağ kesme ritüelleri halkında ne düşünüyorsunuz sizce işe yarıyor mu ?

selam süslüler bir kişiyi unutmaya çalışıyorum ve çok üzülüyorum. bugün youtube’da bir bağ kesme meditasyonuna denk geldim daha önce denemiş olanınız var mı faydalı oldu mu? denetimlerinizi gelin konuşalım

1. karman olan bir kişiyi sadece bağ keserek uzaklaştıramazsın süslü, çünkü kestiğin anda o bağ baştan kurulur, hatta ritüel ters teper. aslında sana önerim, spiritüel konulara takılmadan önce olaylara psikoloji bilimi açısından bakman ve durumu o şekilde değerlendirerek kendini iyileştirmendir. yani en basiti beyhan budak'ın videolarını dinle mesela.

22 ekim 2023 20:54

2. her sevgilimden ayrıldığımda mistik yol'un bağ kesme ritüelini yapıyorum. işe yarıyor bence. yaptıktan sonra arıyorlar geri dönmek istiyorlar. buluşsam bile artık onlara bişey hissetmiyrum,dg

22 ekim 2023 21:00

3. Valla arada cinci hocacı ritüelci tiplere baskın yapılıyor da denetlendiklerini görmedim çünkü yasal değil yaptıkları

22 ekim 2023 21:10

4. Deneyimlerinizi konuşalım demek istemiştim ya haha 😅

Sosyal medyadan her yerden çıkardım zaten stalk yapan biri değilim, ortak arkadaşımız da yok zaten

Anonim 2 biraz daha detaylı paylaşabilir misin nasıl bir ritüel yaptığını çok teşekkür ederim.

22 ekim 2023 21:42

5. Anonim 6 düşüncelerimi paylaştığın için teşekkür ederim ama ben spiritüel boyuttan bakıyorum ve insanların bu konuda deneyimleri varsa bunları duymak istiyorum. Tekrar teşekkürler

22 ekim 2023 23:30

6. Aşırı saçma olduğunu düşünüyorum işe yaraması da mümkün değil yıl olmuş 2023 bi kendinize gelin bu ne bilimsizliktir

23 ekim 2023 06:11

7. ss farkındaysan deneyimlerimizi paylaştık ve düşüncelerimizi söyledik. herkesin tecrübesi farklı olabilir... senin duymaya konsantre olduğun belli bir şey var ve onun dışındaki yanıtları kabul etmiyorsun, bir de "ay susun ya" tadında muamele ediyorsun insanlara...

spiritüel konularla ilgili 25 yıllık tecrübem var ve psikoloğun bu konuda sana daha çok yardımcı olacağını söylüyorum.

mistik yol'daki bağ kesme ritüellerini deneyip sonucu kendi adına görebilirsin. yapman gereken bir şey yok, videoyu dinliyorsun sadece.

23 ekim 2023 09:29

8. Anonim 1 iyi misin sen? Diğer anonim çok iyi niyetle başka şekilde tavsiyeler vermiş ama ben burada bağ kesme ritüelleri halkında konuşmak istiyorum zaten ve bunu da belirtiyorum. Durumu probleme çeviren de sensin şu anda.

23 ekim 2023 09:50