başımda bir bela var, nasıl kurtulabilirim?

19 yaşındayım, burada benden yaşça büyük tecrübeli kadınlar olduğunu biliyorum ve tavsiye istiyorum sizlerden. 4 sene önce 16 yaşımdayken internette bir çocukla konuşmaya başladım, o zaman o 19 yaşındaydı. ciddi bir şey düşünmediğim için ismimi yaşadığım şehri vs sallamıştım. ama sonra çocukla muhabbeti ilerlettik -birbirimize fotoğraflar atıyorduk-, benden hoşlandığını söyledi ciddileşmek istedi. ben içten içe istemiyordum zaten en başında amacım da bu değildi, ayrıca zaten yalan söylemiştim o yüzden pek yüz vermedim. buluşma tekliflerini reddettim, aradı açmadım vs vs. en sonunda ayrıldım ama kabul etmedi ben de he he sevgiliyiz diyip geçiştirdim. o zamanlar psikolojim pek iyi değildi, bu çocukla da işi asla ciddileştirmesem de konuşmayı kesemedim maalesef -en büyük hatam bu- o 3 sene içerisinde cinsel içerikli konuşmalarımız bile oldu. çocuk sürekli buluşmak istiyordu ben reddediyordum ama bir türlü vazgeçmiyordu. bu senenin şubat ayı gibi kesin olarak ayrıldım çünkü terapi almaya başladım ve bu saçma sapan şeyi sürdürmenin hiçbir faydası olmayacağını fark ettim. şu an psikolojik açıdan daha iyi olduğumu söyleyebilirim. devamı yoruma yazacağım

1. Olay şu ki çocuk bana saplantılı. Özellikle ayrıldıktan sonra bunu daha net gördüm çünkü ayrılığı kabullenmiyor, şizofren gibi günaydın aşkım falan yazıyor. Cevap vermeyince küfür ediyor. Hatta sanırım şu mernis datalarının sızdırıldığı panellerden satın almış ve numaramı girip bütün bilgilerime ulaşmış, gerçek ismimi yaşadığım yeri vs öğrendi ama pek sallamadım. Sonra ailemin telefon numarasını da öğrendiğini söyledi. Ailem her zaman benim yanımda duracak insanlar, onlardan yana çekincem yok ama özellikle cinsel içerikli ekran görüntülerini falan atarsa canlarının sıkılacağını biliyorum. Bu konuyu ailemi işin içine karıştırmadan halletme şansım var mı, başına benzer şeyler gelmiş olanlar var mı? Tavsiyelere açığım

2 nisan 2024 00:38

2. Tamamen masum olmadığımı biliyorum, kimliğimle alakalı yalan söylediğimde 16 yaşındaydım, ergenlik bunalımındaydım ve ilgi görmek hoşuma gitmişti. Aklımın başına gelmesi bayağı zaman aldı maalesef. Çocuk şu an kendisine ilişki borçlu olduğumu düşünüyor, evlenmekten falan söz ediyor. Yazışmak dışında hiçbir şey yapmadığım birine hiçbir şey borçlu olduğumu düşünmüyorum, ayrıca kendisi gerçek hayatta bayağı asosyal bir insan, herhangi bir kızla şansı olsaydı mutlaka beni takmadan denerdi diye düşünüyorum.

2 nisan 2024 00:40

3. (link: https://i.hizliresim.com/oi2yhxs.jpeg görsel) (link: https://i.hizliresim.com/45e8z3m.jpeg görsel) bunlar bazı mesajları mesela

2 nisan 2024 00:43

4. bu arada soruda 4 sene önce yazmam kafa karıştırmasın, 20 yaşıma basmak üzereyim

2 nisan 2024 00:44

5. Rahatsız etmeye devam ederse polise gideceğini söylesen süslü

2 nisan 2024 00:49

6. a3 polisten falan korkmadığını söylüyor, neyine güveniyor anlamadım halbuki kendisi kamuda çalışıyor şikayet edersem memuriyetinin yanacağını da biliyor :d

a2 çok teşekkür ederim süslü bunları duymak bana çok iyi geliyor, sürekli kendimi suçlayıp duruyorum ne düşüneceğimi şaşırdım artık

2 nisan 2024 00:53

7. Benzerini hatta çok daha kötüsünü yaşadım. polis, savcılık bir şey yapmıyor maalesef.

O piçe zarar verecek aile bireylerin varsa onlar çözsün işi. Yanında silah, kesici alet bulundurma ihtimali olan biri değilse 3-4 erkek toplanıp bir görünsünler şu takıntılı kılkuyruğa. adres lazımsa adresi bulma konusunda yardımcı olurum.

2 nisan 2024 01:13

8. Yakınından birine anlat ve yardım iste. Bir erkek arasın ve ona siktirip gitmesi gerektiğini anlatsın. Senin arkanda olduklarını ve bir daha seni rahatsız etmemesi gerektiğini öğrensin. Ben olsam 'ben aileme her şeyi anlattım, ailem her durumda benim yanımda olur. Senin tehditlerine boyun eğmiyorum, hayatımda seni istemiyorum. Bu sana son mesajım. Sen beni daha çok rahatsız edersen, senden davacı olurum tüm yaptıklarından ailenin ve iş yerinin haberi olur. ' diye bir mesaj atarım. Devam ederse yakınıma arattırırım. Yakın gördüğüm kişiye cinsel içerikli şeylerin olduğundan da bahsederim ama telefonda ilk oradan vurmaya çalışacaktır. Dumur olmasın es vermesin orada da savunsun seni. Korkma bu arada uzaktan havlıyor gibime geldi

2 nisan 2024 01:21

9. süslü feminist derneklerle konuş. avukatları yardımcı olsun. yıllar önce bunu yaşadığımda avukat arkadaşım yanımda olsaydı korkmadan ona danışırdım ki aylar sonra o pislik bana mesaj atınca arkadaşımla konuştum ve numarasını verebileceğimi söyledi, çok destekleyiciydi. ben de o şerefsize avukatımı arayıp konuşabileceğini söyledim. konuşmayı anında kesti. bir de kamuda çalışıyormuş bu, avukat desteğiyle gözü kesin korkar. aile üyelerine de karışmadan bunu halledebilirsin. o kadar aynı ki hikayemiz; yaşımız (ben de 20'ye adım atacağım yakında), durumumuz, nasıl hissettiğimiz. aile kısmına gelene kadar okuyunca ben yazdım sandım. o dönemde bilseydim bu yardımlarını feministlerden yardım alırdım ama psikolojim o kadar çöküktü ki aklıma gelmedi internete bakmak, süslüyü bile sadece süslü şeyler için sanıyordum.

hiç kimseye ilişki borçlu değilsin, biliyorsundur ama tekrar söylemek istedim. o kişi bir suçlu.

2 nisan 2024 02:19

10. attığı mesajları okurken kusasım geldi, rahatsız manyak herif. Lütfen ne olursa olsun asla geri adım atma bu eziğe karşı, herhangi bir şey olursa ailen de yanındaymış bu konuda şanslısın. Bu arada asla ilişki falan borçlu değilsin bu pisliğe, bir süre mesajlaşmışsınız diye tapunu falan aldığını sanıyorsa çok yanılıyor. Şu hareketlerin hiçbir gerekçesi olamaz yani, belli ki zaten problemli biriymiş. Umarım tez zamanda kurtulursun, soruyu takibe aldım güzel bir güncelleme bekliyorum

2 nisan 2024 02:47