başka kızlarla konuşan sevgili?

sürekli beni seven, resmen gözümün içine bakan bir sevgilim var ama başka kızlarla konuşuyor. şubat ayında eski sevgilisiyle takipleştiğini farketmiştim ama sorduğumda konuşmadık demişti. kız buna sürekli yazıp buluşalım demiş ama bu o tarihlerde hiç müsait değildi, sonra demiş. bunu telefonu karıştırıp öğrenince ağzına sıçtım. buluşmamışlar ama hala takipleşiyorlar. yine aynı dönem eski bir kız olan arkadaşıyla buluşmuş ama annesi falan da diyor, gerçekten arkadaşı. yıllardır küsken konuşup buluşmuşlar ama bunu bana söylemedi. telefonu karıştırma olayında bunu da görmüştüm, bunun için de ayrıca sıçtım. arkadaş olduğumuz zamanda eski sevgilisini anlatırken kız olan bir arkadaşıyla buluştuğunu söylemediğini, bilse olay çıkarırdı demişti ayrıca. mart ayında şehrime döndüm ama bir aydır yine sevgilimin yanındayım. telefonunu karıştırdığımda bir kızla mesajlaşmasını gördüm yine. normal dalga muhabbeti aslında ama sanırım eskiden, yaklaşık 5 yıl önce flört dönemi tarzı bir şeyleri olmuş anladığım kadarıyla. flört döneminde bana söylediği iyi anlaşıcaz anlamında bir şey vardı, ona da söylemiş, bugün yeniden tanışıyoruz tarih atalım demiş. onun dışında dalga muhabbeti yaparken konu romantizme gelmiş ve bu da romantizme uzak kaldım, ciddiyetsiz olduğumdan sonu iyi bitmiyor o yüzden dalgaya vuruyorum demiş. şimdi baktığımda da onu yakın arkadaşlara ekleyen bir kızın kilo verdim storysine emoji attığını gördüm. bir de bir kız gece içmeye arkadaş aradığı için buna yazmış ama benimleydi, ona da sonra diye cevap vermiş. lise döneminde bir sevgilisi varken başkasıyla flörtleştiğini biliyorum, şehir değiştiricem diye flörtün üstüne çok düşmedim demişti üstelik. ondan birkaç yıl sonra da yine sevgilisi varken eski flörtü ama sonra arkadaş mevzusuna dönen birisiyle buluşmuş. durum böyleyken ona güvenemiyorum ama çok da seviyorum. gerçek anlamda gözümün içine bakıyor, bu şehre geldiğimden beri annesi ve onunla kalıyorum. sırf aynı evde kaldıkları kişi beni istemiyor diye kavga çıkartmış, ayrı eve çıkmış biri. beni fiziksel olarak aldattığını düşünmüyorum ki ciddi anlamda fırsatı yok. annesiyle baya yakınız. ama bu konuşmalar oldukça sinirimi bozuyor. sizce ne yapmalıyım? karşıma alıp konuşsam mı yoksa direkt bitirmeli miyim? bu arada birkaç güne kendi şehrime dönüyorum, o zaman ayrılsam daha mı doğru?

1. Bu arada eklemeyi unutmuşum, bu benim ilk ilişkim. 24 yaşındayız ve 6 aydır sevgiliyiz

1 temmuz 2020 18:56

2. "fiziksel olarak aldatmaya firsati olmayan(?), fakat surekli baska kizlarla telefondan flortlesen sevgilimden ayrilmali miyim?" soru bu. durumu olmayanlar icin ozet gectim.

1 temmuz 2020 18:56

3. Bilsem de başkalarının gazına ihtiyaç duyuyorum sanırım. Kendi arkadaşlarım konuşmalarda bir şey yok diyor ancak benim içime sinmiyor

1 temmuz 2020 18:59

4. Şimdi ayrılsam daha mı iyi yoksa gidene kadar bekleyeyim mi sizce?

1 temmuz 2020 19:04

5. niye bekliyorsun?

1 temmuz 2020 19:05

6. süslü kusura bakma ama ben şoke oldum. nasıl bir şeyin içinde olduğunun farkında misin? bir de diyorsun ki fiziksel aldatmaya fırsatı yok. e olunca onu da yapacak belli ki, sen de farkındasın. ya kusura bakma ne olur, ben de sevdiğimde gözü kör olan biriyim ama bu kadarı fazla. bir laf var ya beni bir kere aldatırsan suç senindir, beni iki kere aldatırsan suç benimdir diye, aynen öyle.

1 temmuz 2020 19:10

7. Soruyu sorma şeklinizden anlaşılıyor ki; "fırsat bulduğunda aldatacağını" siz de biliyorsunuz. Zaten fırsatı yok diye kendinizi avutuyorsunuz. Aynı evde yaşıyormuşsunuz zaten şuan nasıl fiziksel olarak aldatabilir ki? Tabii ki ayrılmalısınız ama ben yapacağınızı sanmıyorum çünkü yaptığı şeyleri ve bahanelerini çok normal şekilde yazmışsınız. Lütfen normalleştirmeyin 🙏🏼

1 temmuz 2020 19:12

8. Herkes seks yapmadığı için aldatma değil diyordu ancak içime gerçekten sinmiyordu. Aşırı hassas davranmadığımı bilmek güzel. Dediğiniz gibi inandırılmak istiyorum biraz ama onun defteri bu kadar kabarıkken aptallık olacağını biliyorum. Sadece keşke ilk ilişkim böyle sonlanmasaydı. Bunca yıl düzgün, zevklerimin uyacağı, bana değer verecek, depresyon ve alınganlığımı tolere edebilecek birisi olmadığı için yalnızdım. Tam buldum derken o da aldatıcı çıktı

1 temmuz 2020 19:21

9. "bunca yıl düzgün, zevklerimin uyacağı, bana değer verecek, depresyon ve alınganlığımı tolere edebilecek birisi olmadığı için yalnızdım. tam buldum derken o da aldatıcı çıktı" süslü manipüle ediliyorsunuz. sizi değersizleştirip yanında olduğu için müteşekkir olmanızı sağlıyor. size değer vermesi lütuf değil, iliskinin olağan seyri. siz değersiz değilsiniz. geçimsiz, mızmız değilsiniz, ona muhtaç hiç değilsiniz. gözünüzü açın

1 temmuz 2020 19:25

10. bunlar da aldatma değilse ne aldatma? illa ki, sevgiliyiz demesi mi lazım ya da yatması?

bariz şekilde uçan kuşa yürüyen ve eskiler dahil hiç kimse elinden gitmesin isteyen birisi, hepsi onun olsun, bir şekilde iletişimi sürdürsün istiyor. hepsiyle de flört ediyor, dalga muhabbeti yaptığı kıza bile benim romantizmim dalgadır diyor bu aslında flört olduğunu göstermez mi?

tabii ki bitmeli, güvenmiyorsunuz ve elinizde de ciddi şeyler var.

1 temmuz 2020 19:27