başka kızlarla konuşan sevgili?
sürekli beni seven, resmen gözümün içine bakan bir sevgilim var ama başka kızlarla konuşuyor. şubat ayında eski sevgilisiyle takipleştiğini farketmiştim ama sorduğumda konuşmadık demişti. kız buna sürekli yazıp buluşalım demiş ama bu o tarihlerde hiç müsait değildi, sonra demiş. bunu telefonu karıştırıp öğrenince ağzına sıçtım. buluşmamışlar ama hala takipleşiyorlar. yine aynı dönem eski bir kız olan arkadaşıyla buluşmuş ama annesi falan da diyor, gerçekten arkadaşı. yıllardır küsken konuşup buluşmuşlar ama bunu bana söylemedi. telefonu karıştırma olayında bunu da görmüştüm, bunun için de ayrıca sıçtım. arkadaş olduğumuz zamanda eski sevgilisini anlatırken kız olan bir arkadaşıyla buluştuğunu söylemediğini, bilse olay çıkarırdı demişti ayrıca. mart ayında şehrime döndüm ama bir aydır yine sevgilimin yanındayım. telefonunu karıştırdığımda bir kızla mesajlaşmasını gördüm yine. normal dalga muhabbeti aslında ama sanırım eskiden, yaklaşık 5 yıl önce flört dönemi tarzı bir şeyleri olmuş anladığım kadarıyla. flört döneminde bana söylediği iyi anlaşıcaz anlamında bir şey vardı, ona da söylemiş, bugün yeniden tanışıyoruz tarih atalım demiş. onun dışında dalga muhabbeti yaparken konu romantizme gelmiş ve bu da romantizme uzak kaldım, ciddiyetsiz olduğumdan sonu iyi bitmiyor o yüzden dalgaya vuruyorum demiş. şimdi baktığımda da onu yakın arkadaşlara ekleyen bir kızın kilo verdim storysine emoji attığını gördüm. bir de bir kız gece içmeye arkadaş aradığı için buna yazmış ama benimleydi, ona da sonra diye cevap vermiş. lise döneminde bir sevgilisi varken başkasıyla flörtleştiğini biliyorum, şehir değiştiricem diye flörtün üstüne çok düşmedim demişti üstelik. ondan birkaç yıl sonra da yine sevgilisi varken eski flörtü ama sonra arkadaş mevzusuna dönen birisiyle buluşmuş. durum böyleyken ona güvenemiyorum ama çok da seviyorum. gerçek anlamda gözümün içine bakıyor, bu şehre geldiğimden beri annesi ve onunla kalıyorum. sırf aynı evde kaldıkları kişi beni istemiyor diye kavga çıkartmış, ayrı eve çıkmış biri. beni fiziksel olarak aldattığını düşünmüyorum ki ciddi anlamda fırsatı yok. annesiyle baya yakınız. ama bu konuşmalar oldukça sinirimi bozuyor. sizce ne yapmalıyım? karşıma alıp konuşsam mı yoksa direkt bitirmeli miyim? bu arada birkaç güne kendi şehrime dönüyorum, o zaman ayrılsam daha mı doğru?