yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    34 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    babam 58 yaşında ve internet geçmişinde devamlı cinsellik içeren siteler var? dün telefonunda uygunsuz video da yakaladım iğreniyorum?

    annemle hala evliler ama çok garibime gidiyor. sizce normal mi kızlar? midem aşırı bulandı. yanlışlıkla yaşlı olduğu için reklamlara tıklıyor diye düşünmeye çalışıyordum ama videoyu da görünce emin oldum yani. sizce ne yapmalıyım? anneme durumu anlatmalı mıyım? annemle aralarında 10 yaş filan var annem daha genç bir de simdi. bilmiyorum kızlar ne yapmalıyım?

    1. Süslü bence biraz abartıyorsun. Chat siteleri falan olsa anlarım ama bence görmezden gelmen gereken bir durum bu

    18 mayıs 2020 19:00

    2. normal ya nolacak

    18 mayıs 2020 19:00

    3. Ay yok artık ya ne annene anlatması. Yetişkin adam, izlemiştir gayet normal. İnsanların telefonunu karıştırmazsan miden de bulanmaz. 58 yaş da yaşlı falan değil ayrıca. Ben de evliyim, porno izliyorum zaman zaman, eşim de izliyo olabilir, kurcalamadığım için haberim yok, onun da benden haberi yok.

    18 mayıs 2020 19:01


    4. Anladım kızlar ben kendimi biraz kötü hissettim de sağolun normal olduğunu kabullenmem lazım

    18 mayıs 2020 19:03

    5. baya normal annenle ne alakasi var. evli degilim ama sevgililim var ben de bakiyorum bazen. herkes gibi 

    18 mayıs 2020 19:04

    6. Ben de babamın telefonunda porno bulmuştum hem de konulu ouahahahsh iğrenmiştim ama çok da umursamadım erkek erkektir 17 yaşında da 57 yaşında da bakıyorlar işte düşünmemeye çalış, sakın annene falan bir şey söyleme

    18 mayıs 2020 19:04

    7. Anormal olan şu, teknolojiyi doğru düzgün kullanamıyorsun sen ve gitmiş bir de uygunsuz içerik bakmışsın. Eşşek kadar çoluğun çocuğun var. Ayıp yani. Eşin de var sonuçta git eşinle yaşa ne yaşayacaksan. Bu yaştan sonra neyin şeyi bu.

    18 mayıs 2020 19:07


    8. Telefonda bir şeyi beceremeyince elalemden yardim istiyor biri görse rezillik yani

    18 mayıs 2020 19:08

    9. niye annenin babanın telefonunu karıştırıyorsun ki senin yaptığın yanlış burada, anne babanız diye koskoca insanların telefonunu karıştırabilirsiniz diye bir şey yok. 

    18 mayıs 2020 19:08

    10. çocuk yapınca cinsellik hakkında bir şeylere bakmak yasak mı oluyo anlayamadım 

    18 mayıs 2020 19:12