bana öyle bir estetikçi söyleyinki ufak dokunuşlarla hande erçel’in doktoru gibi değişiklik yaratsın?

kızlar kendimden çok sıkıldım 30 yaşındayım bu zamana kadar hiç estetik botox vs yaptırmadım bu sene botox dudağıma dolgu ve ışık dolgusu yaptırmak istiyorum çok memnun kaldığınız bi doktor var mı atıyorum çenene ufak bi dolgu yapsak şöyle olcak dese ve yaptığında insanlar ya sende bi değişiklik var güzellik gelmiş dese ama yüzüm ben dolgu botox yaptırdım diye bağırmasa :) tamam çok şey istiyorum ama var mı önereceğiniz birisi

1. Gossip'in storylerinde Handenin doktoru söylenmişti. hatta bu doktor başka ünlülerin de doktoruymuş. Hatırlamıyorum ama belki sabitlemiştir süslü.

17 ocak 2021 22:36

2. Ahahah rize burunlu gelmiş yine, sen istesen de onun gibi olamazsın

18 ocak 2021 12:00

3. bu hande'nin ergen fanları da kendi gibi varoş.

18 ocak 2021 14:21

4. Anonim 2 şuraya yüzümüzün fotoğrafını ikimizde çekip koysak seninkine bokunu bile atmazlar bence anonim 3 sen ne boksun acaba gerçek hayatta bi bok olamayanlar burda millete sallıyo

18 ocak 2021 18:52

5. Benim anlamadığım bu kadar aptal ve nefret dolu musunuz gerçekten ya şuraya gelip estetik yaptırdıktan sonra çok hoşuma giden birisini yazıyorum sizin gidip memnun kaldığınız bir doktor var mı diye tavsiye istiyorum 2 keko gelip saçma sapan cevap veriyo

18 ocak 2021 19:30

6. benim yazdığım anonim 2 içindi ama bilemedik tabi 30 yaşında bile ünlü fanı olunduğunu... sorry beybi!

18 ocak 2021 19:36

7. Hahahahahaah :) ay çok pardon anonim 3 özür dilerim bana yazdın sandım ben fan falan değilim ya kız acaip Avrupai oldu tipi hoşuma gittiği için yazdım

18 ocak 2021 19:38