bana mesaj atsın ritueli nasıl yapılır?

youtube bunlarla dolu biliyorum ama daha önce deneyip sonuç aldığınız bir şey varsa paylaşır mısınız? boş zamanım ve mesaj atmasını istediğim biri var.

1. Süslü uzun süre tuvaletinizi tutun. Sonra çişinizi tam üç kerede yapın ama dikkat edin dört olmasın çişi üç kereye bölün dengelice. Bunu yaparken içinizden ba'bey li ba la bu la da bamb'ır beyli ba'b b'ub diyin. Elinizi yıkarken içinizden dileğinizi geçirin havluya silerken de amin diyin. Asla atmaz dediğim çocuk attı ciddiyim deneyin.

20 aralık 2020 22:42

2. Bebeğim inanırlar... süslü sözlüğü hafife alıyorsun yapma yanarız.

20 aralık 2020 23:26

3. işe yaradı lan şoktayım

20 aralık 2020 23:28

4. ahhdnahs anonim 1'e bayildim.

telepati ?

20 aralık 2020 23:29

5. Açılın mağdur geldi :D suslu hicbiri bir ise yaramıyor, yani ben yaptım boyle bir sey , adam başkasıyla evlendi o.0

20 aralık 2020 23:51

6. cogunluk dalga gecmis ben merak edenler ve ilgilenenler icin ciddi bilgiler vereyim. öncelikle bu tür rituel ve telepatik calismalar icin karsı tarafla birbirinizi tanıyor olmanız lazım eger karsınızdaki kisi sizi hic tanımıyorsa, görüsmüslügünüz ya da konusmuslugunuz yoksa gerceklesmesi imkansız. aranızda enerji akımı olmalı yani demek istedigim aslında, ayrıca youtube icerigi cekenlere inanmayın cok etkili video falan diye baslık atıp yüklüyorlar genelde tamamen kolpa. bu tür calısmaları yapıp gerceklestirebilmeniz icin birincisi düzenli olarak meditasyon yapıyor olmanız ve bu konuda belirli seviyeye gelmiş olmanız, 6. hislerinizin kuvvetli olması, imgelemenizin cok net olması ve tüm cakralarınızın dengeli olarak calısıyor olması gerek.

20 aralık 2020 23:59

7. a1 işe yaradı teşekkürler şoktayım