bana saç çıkmayan yerde bile saç çıkartan bir serum, sprey vb bir şey söyler misiniz?

1. Süslü ben seneler önce sebamed saç dökülmesi şampuanı kullanıyordum şiddetli dökülmem için ve bir şişede çözüm oldu dökülmem durdu ve bebek saçlarım çıktı garanti olsun diye iki şişe kullanmıştım şimdi yine dökülmem aşırı oluştu ve bir haftadır kullanıyorum elimi sıvazladıkça saç gelirdi bir tık azalmış gibi normal bi şampuan değil alnına falan değince mentollü şampuan etkisi gibi kızartıyor ama on dkya geçiyor yüzünüze değmemeli pek o sebeple. Belki yardımcı olur tavsiye ederim kesinlikle evde bulunması gereken bi şampuan ayda dört beş kez kullanacağım dökülmem durunca da belli ki yaşla bazı şeyler de değişiyor çok gürdü saçlarım bir tık azaldı artık en azından duruyor bu şekild e

3 eylül 2023 18:19

2. Ss tek bir serumla çözüme ulaşamazsın. Önce güzel bir dökülme önleyici şampuan alman lazım. Bütçene göre Loreal paris professional, bioxcin, prozinc, daily dream care bakabilirsin. Şampuanı saçına mutlaka saç derisi taraklarla uygula ki kan dolaşımın hızlansın. Duş sonrasında ya da her gün sabah akşam da olur üşenmezsen urban care biotin toniğini uygula ve yine aynı tarakla masaj yap 2-3 dk. Bioxcin, Loreal ve daily dream care'in de saç tonik ve serumları var yine bütçene göre seçip her gün bir kere aynı tarakla uygula. Haftada bir de biberiye yağı, kabak çekirdeği yağı, fındık yağı gibi yağlarla karışım uygulayıp 3 saat bekle. Eğer karışımı hazırlamaya üşenirsen de hc care gibi markaların hazır yağları oluyor onları kullanabilirsin.

Saçı dıştan olduğu kadar içten de beslemen lazım. Doktoruna danışarak biotin ve js health hair energy takviyelerini kullanabilirsin. Son dediğim takviye gerçekten muhteşem bir şey instagram'da sanslicilt hesabında detaylı yorumları da var.

3 eylül 2023 18:59

3. Süslü biberiye suyu yada yağını dene. Urbanin tonigide sanki çıkarttı gibi hissettim ama kesinlikle biberiye daha etkili boş yere para verme

3 eylül 2023 19:13

4. Teşekkürler süslülerim