Sonradan olur gayet. Bu aura özgüvenle alakalı bence. Mesela serenay Sarıkaya Adanalıda oynarken kızın bi aurası var mıydı? Zamanla oldu
Bir hocam vardı bu aura lafını ondan duydum. Derste sürekli benimle bi etkileşim halindeydi. Ama iyi yönde değil takılıyordu. Mezun olmama yakın otobüste karşılaştık. Bu yine başladı laf sokmaya. İçten bir şekilde dedim yani hocam benimle alıp veremediğiniz ne.
Kadın dedi senin auran farklı. İlk derse girdiğimde sen dikkatimi çektin hep bi elektiriklenme vardı, böyle insanları sevmem dedi.. Ama ben hööö diye bakıyorum. Çok çektirdi bana zamanında.
Ancak bir ortama girdiğimde çoğu insan der ilk sen dikkatimi çektin diye.
Aura nasıl oluşuyor bilmiyorum ama ben bugüne kadar hiç ekmeğini yemedim eğer öyle bişey varsa.
Aura denilen şey beyninizin ve vücudunuzun ürettiği elektrik alanıdır, günlük dilde kişilik, hava vb anlamlarda kullanılabiliyor. Sende farklı bir hava var demekle aynı şey bahsettiğiniz.
Aura aslında kişinin yaşam tarzını, hayata bakış açısını yansıtır. Çevremizde aura çemberimiz vardır, özel fotoğraflama yöntemleriyle bunlar görüntülenebiliyor. Mesela insan kendiyle ve çevresiyle barışık ve bütünleşmiş haldeyse baş yani taç bölgesine yakın yerler beyaz gözükür... Her kişinin beyin frekansları ve aurası farklıdır, bazı insanların birbirine yakın olabilir. Bu durumda "seni 20yıldır tanıyor gibi hissediyorum" tarzında konuşmalara neden olan durumlar ortaya çıkabilir. Mesela bi insanı ilk kez gördüğünüzde önyargıyla da olsa sevmeyebilirsiniz veya arkadaş olmaya çalıştığınız kişilerle bir türlü anlaşamazsınız, kaynaşamazsınız. Bunlar hep aura ve frekansla alakalı.
Tabi dış görünüş, duruş, yürüyüş gibi küçük ipuçları da karşımızdaki kişi hakkında yorumumuzu fazlasıyla etkiliyor. Bir bakışınız, saçınızla oynayışınız bile sizin hakkınızda olumlu, olumsuz gözlemlere neden olabilir.
Kısaca özetleyecek olursam, aura ve frekans doğuştan sahip olduğunuz şeylerdir. Zamanla kazandığımız kişilik özellikleri, hayat tecrübesi ve bakış açısıyla bunlar iyi veya kötü yönde değişime uğrar. Ayrıca eksik yönlerinizin farkında olup kendinizi geliştirerek başkalarının size olan bakış açısını değiştirebilirsiniz.