ben hayatım boyunca hiç mutlu olmadım en ufak şeylerle bile mutlu olabilen kanaatkar biriyim ama hep mutsuz oldum hiçbir işim yolunda ?

gitmedi hep şanssız bahtsız biriydim hala da öyleyim. yeryüzünde bir tek benmisim gibi hissediyorum bu durumda olan, yalnız hissediyorum hatta bazı arkadaşlar sen çok şanssızsın işin hiç rast gitmiyor diye dalga geçerdi benle. insanlardan yana yüzüm gülmedi gülmüyor da, kime iyi desem bir şey çıkıyor altından kazık yemelere doyamadım. mesleğimi seçerken istediğim olmadı engeller çıktı başka bölüm okuyayım dedim aile engeli vs onda da yüzüm gülmedi. tipten zaten kaybetmişim. eski sevgilim canım sıkılıyor bunalimdayim diye bana kuş almisti hayatımın içine ediyor hayvanlardan yana da şansım yok. bazen derin düşününce psikolojim alt üst oluyor delirecek gibi oluyorum vaktim yok psikologa gitmeye belki online alırım diye düşünüyorum. online terapi yüz yüze kadar fayda eder mi emin değilim ama fayda gören var mı ve hiç böyle bedbaht hep mutsuz olmuş olan hayatta hiçbir istediği olmamış yüzü gülmemis olan var mı?? bazen bu dünyaya niye geldim diye sorguluyorum kendi istegimle gelmedim çile çekmeye mi geldim ve yaşamak istemedigim durumların olayların hesabını mi vereceğim diye düşünüyorum yani ben böyle bir hayat istemiyorum hesabını da vermek istemiyorum, bunları düşünürken iyice depresyona batıyorum. degistirmek için de uğraştım belki daha çok uğraşmak lazımdı ama herkes aynı imkânlara sahip olamıyor, coğrafya para cevre gibi şartlar bana sunulmadi özellikle parasal anlamda hep zorluk çektim belki param olsa şu an daha mutluydum istediğim yerdeydim istedigim işi yapiyordum. fakirlik direkt mutsuzluğu da peşinden getiriyor

1. Ben de öyle. Lanetlendiğimi düşünüyorum. Neden bilmiyorum. Hani hayatının belli bir döneminde olur geçer anlarım ama hep öyle yıllardır. Kendimi bildim bileli. Sen güzel değilim demişsin ya. Ben çok beğenilen biriyim. Ama hayatıma biri girsin sanki bir güç onu benden uzaklaştırıyor. Üstelik hep aynı sözü duyuyorum. "sen çok güzelsin, tanıdığım en iyi insansın. Seni üzdüğüm için kendimi affetmeyeceğim." biri de desin ki sen şöyle birisin de o yüzden soğudum senden. Kendi kendime gülüp geçiyorum bana aşık bir cin var galiba diye. Bakalım nereye kadar gülüp geçicem. Çok koyuyor insana bazı şeyler. Ben inançlı biriyim. Sadece Allaha neden diyorum. O da biliyor ki istediklerim öyle çok zor ulaşılmayacak şeyler değil. Cevabı bilmiyorum.

30 ekim 2023 23:18

2. çok şanssızım çok kadersizim bahtsızım hep kötü olaylar beni bulur diyen insanlar genelde güçsüz, mıymıntı, akıntının aksine kürek çekmeyi beceremeyen, sürekli bir kurtarıcı bekleyen aşırı vasat tipler oluyor. türkiyede yaşıyoruz sen herkesin ağzında altın kaşıkla para pul ve büyük güzellikler içinde şahane ailelere doğduğunu mu sanıyorsun? hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya, olmayanı oldurmaya, tüm olumsuzluklara rağmen güçlü kalmaya çalışıyoruz. şu tarz soruları görmekten çok sıkıldım sana patlaycağım için kusura bakma ama bu kafadaki insanlar ömür boyu sürünmeye ve itilip kakılmaya mecbur. her şeye bir bahaneniz var. param yoktu yapamadım, ailem kötüydü yapamadım, güzel değildim yapamadım. yav he. baksana kuşundan bile hayatımı zehir ediyor diye şikayet etmişsin bu bile senin ne kadar vasat ve pasif bir karakter olduğunu gösteriyor. avuç içi kadar kuş hayatını nasıl zehir edebilir bu 1. cidden bakamıyorsan zırıldamak yerine hayvanı sevileceği bakılacağı yeni bir yuvaya sahiplendirirsin dünyanın sonu değil bu da 2. çocuk olmayın, büyüyün biraz ya.

30 ekim 2023 23:46

3. evet güzel değilim önceleri güzeldim ama aşırı stresten tipim kaydı tabiri caizse. ben de inancliyim inançsız değilim ama böyle neden diye sorguladikca uzaklaşıyorum inancım zayıflıyor. bazı insanlara her şey altın tepside sunulurken bana en basit şey bile en basit mutluluk huzur bile çok görülüyor. doğuştan beri böyleyim bence cocukken de hep kötü olaylar yaşadım, okul hayatım hep kötü geçti, arkadaş sevgili zaten hep benden bir seyler alıp götürdüler senelerim çöp oldu. ben kötü biri değilim hatta bazen fazla iyi saf biriyim ama işte hep kötülük görüyorum. bezmiş durumdayım, ne olacak bilmiyorum

30 ekim 2023 23:49

4. defol git a2 pislik ya git öfkeni kinini başka yere kus bir de kusura bakma diyor. nefret ediyorum hakkaten bir şey hilmedigi halde car car konuşan ukala tiplerden. gece gece asabimi bozdun pislik

30 ekim 2023 23:52

5. para yoksa yoktan mi var edelim, aile izin vermiyorsa engel oluyorsa evden mi kaçalım? baze şeylerin çözümü yok ya da ucu kötü yerlere gidiyor ve yapamiyorsan nasıl pasif vasat bir tip oluyorsun? gerizekalı gerizekalı konuşmayın ya hayat ezber kalıplardan ibaret değil herkes de bir değil herkese aynı imkanlar sunulmuyor defol git sen ve senin gibi ukala tenekelerin dusunceleri ve öfkesini aktaracagi soru burası değil hayde

30 ekim 2023 23:55

6. offf aynen sen dünya iyisisin de çevren kötü, hep kötü olaylar seni bulur :d duymak istediğin zırlak cevap gelmeyince çingene gibi carlamandan belli oluyor ne kadar saf temiz iyi niyetli olduğun. acaba karşımdakinin bir haklılık payı olabilir mi diye biraz öz eleştri yapacağına hemen çirkefleş. bana ne köşende zırlamaya devam et vasatttt

30 ekim 2023 23:56

7. vasattan başka kelime bilmez misin ergen beyin? senin gibi kendini bir halt sanan ukalalardan çevremde çok var evet çok iyiym kesip attığım tırnağım etmezsin hatta hak ettiğiniz muamelenin çeyreğini gösteriyorum size. siktir git aq salağı defol dedikçe daha çok yazıyor mal düzgün cevap vermeyi düşündüm sonra dedim bu ergenler asla bu muameleyi hak etmiyor sözlükte senin gibi salaklardan çok var hepsine ithafen yazayım siktirin gidin başka yere günün kinini kusun aradığınız kaos burada değil

31 ekim 2023 00:00

8. ha son bir şey vasatı hakaret olarak kullanan tek millet olabiliriz vasat demek ortalama demek ha aq salağı? not et bir kelime öğrendin sayemde sikik

31 ekim 2023 00:01

9. A2 çok önyargılı yaklaşmış. ssin bahsettiği durumla mıymıntılık, güçsüzlük, her şeyi başkasından beklemek aynı şey değil. İlki her şeyi başkasından bekleyebilecek bir şans yok. Keşke olsa. Güçsüz olsan da güçlü olmak zorundasın ve bu insanın psikolojisini mahveden bir şey. Mıymıntı olamıyorsun diğer insanlara göre daha fazla çabalamak zorundasın hep ama yine de olmuyor. Evet çoğu insanla aynı durumda ss ama hayat insanlara bir yerden gülüyor. Her şey kötü olsa da bir şey yolunda gidiyor. İnsanın kendi hayatında iyi giden tek bir şey olmayınca ister istemez bunu sorguluyor. Ben de müge anlı konuşma yapan gibi tipleri sevmiyorum. Keşke hayat nutuk atmak kadar kolay olsa.

31 ekim 2023 01:00