bikini bölgesi lazer epilasyonla tamamen temizlenir mi?

süslüler çocukluğumda ağda çok fazla acıttığı için travma gibi bir şey oluştu o zamandan beri asla ağdayla alamıyorum belki iğrenç gelebilir ama çocukluk aklı ile makasla kesip kısaltmaya başladım ama hem bikini bölgesi hem o bölgedeki bacak içlerime çok fazla yayıldı ve inanılmaz derecede gürler. epilasyon yaptırmak istiyorum acaba bu gürlüğü tamamen gidip ağdayla alınmış gibi temiz olur mu? bir de yaptırana kadar ağda kullanmak istiyorum acaba o bölge için acıyı minimuma indirecek bir ağda var mı? şimdiden çok teşekkür ederim

1. %100 bitirmiyor. %15 lik bir kısım kalıyor. Üst kısımlarda daha etkiliyken alt kısımlarda etkisi daha az. Ben lazer yaptırmama rağmen hala kıllarımı almaya devam ediyorum ama çok az olduğu için acısı da aldığı zaman da minimum seviyede. Lazerden önce çok acıdığı ve uzun sürdüğü için kendim alamıyordum örneğin. Vi-vetin tenekedeki bezle kullanılan pudralı ağdalarından memnunum. Arada jilet de kullanıyorum.

26 kasım 2020 01:17

2. Süslüm yanlış anlama ama ağda acısına dayanamıyorsan lazere nasıl dayanacaksın. Ben lazer denedikten sonra ağda yaptırdığımda allahım bu da acı mıymış, ağdanın gözünü seveyim falan demiştim. :d

Acımaması için de öncesinde oral ağrı kesici kullanabilirsin süslü. Ya da krem.

26 kasım 2020 01:20

3. Teşekkür ederim süslüm, peki lazerden sonra o %15lik kısım dışında kalanlar pürüzsüz mü oluyor? Bir de bikini bölgesi için lazerde en etkili yöntem hangisidir siz hangisinden memnun kalmıştınız?

26 kasım 2020 01:21

4. Benim de yayıldı ve aşırı gürdü sakal gibi. Kısaştıyordum genelde ağda acısı yüzünden. Sonra epilasyona gittim ve ağdadan beter acıdı. Üstelik 2-3 yıla biter ama dudak içi bitmiyor, ağda yasak. Senede 5 seanstan 10-12 seans gerekiyormuş. 3 seans ağlaya ağlaya gittim üstelik kremler haplar kullanarak. Kasık bölgesi baya döküldü ama iç dudakla venüs tepesinde en acıtan yer var ya, gram oynamadı. Kıl kökünün rengine, derinliğine, ıslak bölge olup olmadığını göre çok değişiyormuş acısı ve bitişi. Artık ağda sinek ısırığı gibi geliyor.

26 kasım 2020 01:23

5. ben de ergenlikte makasla kısaltmaya başlamıştım sonra bi kere ağda deneyeyim dedim ama kendim çekemeyince teyzemi çağırıp ona çektireyim dedim. kadıncağız sadece ön kısmı çekerken kolını ısırıp morartmıştım neyse evlenmeden önce ağdaya gittim. 2-3 seferden sonra çok acımamaya başladı. sonra bi ara 2 seans lazere gittim çok acıyordu neyse orayı da bırakmam gerekti. doğumdan sonra 2 yıl jilet ile aldım ve 3 seanstır lazere gidiyorum öncesine zorla satmaya çalıştıkları bi kremi sürüyorum ve acımıyor. üstelik 3 seans olmasına rağmen üst kısım çıkmıyor varla yok arası. yani ağdaya gitmektense lazere gidin bence. yok böyle bi rahatlık

26 kasım 2020 01:28

6. Süslülerim çok teşekkür ederim ben lazerin ağdadan daha çok acıttığını da bilmiyordum sayenizde şimdi öğrendim. Şu an lazere gidemem sanırım pandemiden dolayı fakat uyuşması için krem sürüp öyle ağda yapabilirim sanırım. Süslülerim peki bunun için önerebileceğiniz bir krem var mı?

26 kasım 2020 01:33

7. Çok teşekkür ederim süslüm

26 kasım 2020 01:47

8. bikini ve genital de dahil olmak üzere her bölgeye ağdamı kendim yapabilen birisiyim. çok ciddi bir acı da hissetmiyordum ağda yaparken. ama lazer... yerimden sıçrıyorum. bütün kanım kemiklerim her şey çekiliyor. öyle bir acı çekiyorum. benim gittiğim yerdeki makine alex. ve güzellik merkezi değil bir doktorun kliniği. 3 ana ve 3 ara seans yapıldı, üst kısımda çok ciddi azalma var. umarım altlarda da başarılı olur

26 kasım 2020 08:07

9. Ben alex candela ile yaptırıyorum gerçekten çok.aciyo ama bikini artı.popo ici max 4 dk suruyo ilk 3 seanstan sonra. o yuzden agda herine daha mantikli alex. Ve alt kisimlar nemli.oldigi icin bitmiyo

26 kasım 2020 21:06