yıllardır bunu kullanıyorum yarıyor
(link: https://ty.gl/8soqygn97kyqq link)
Bu bilge karga değil bunu sormamis ki. bin tane marka var zaten a1...
Ben de aynı şeyi merak ediyorum gözlük bakıyordum. Bilge kargadan bir model.begendim ama Herkes görüntüsüne vs yorum yazmış. kimse gözüne iyi gelip gelmedigini yazmamıs. Ceyizine alan bile vardır.
Ben bi tane aldım o kadar sertti ki çerçevesi takamadım. Aşırı derecede sıktı. Kafam da küçüktür ama olmadı. Atasunda falan uygun fiyatlılar da var onlara da bakabilirsin süslü
süslüler Bilge Karga ile ilgili olarak Amazon gibi yerlerden baya uyguna sipariş edip burada pahalıya bizlere satıyor gibi söylenti duymuştum ama emin değilim. Fakat doğruysa ne gibi filtreler kullanılıyor gözlüklerde ya da gözlerine zararlı mıdır emin olmak lazım yoksa sorun yoksa bile sorun yaratır. Tavsiyem Atasun gibi daha bilindik yerlere gidip hem teknik sorular sorabilirsin ya da göz doktorundan tavsiye alabilirsin.
Düz numarasız cama sarı filtre atıyorlar işte süslü ne olabilir en fazla :d
Anladım süslüler teşekkürler
"başka tavsiyeniz var mı" demiş ya a2 :)
bilge karga kullandım. iyi gibi gelmişti. sonra kırıldı ben de (link: https://www.beymen.com/tr/p_parafina-ama-coo-hybrid-metal-koleksiyonu-unisex-ekran-gozlugu_1138627 bunu) aldım. ve aslında diğerinin hiç iyi olmadığını farkettim. bu çok konforlu tavsiye ederim.
çerçevesi daha güzel diye bilge kargadan almıştım evde atasundan olan da var. atasunun camı daha net ve kaliteli bence bilge karga görüntüyü bozuyor sanki. işe yarıyor ama her türlüsü çünkü gözlerim sulanır başım ağrırdı eskiden şimdi gözlüksüz ekrana bakmıyorum kesinlikle rahatsızlık hissetmiyorum artık