bir erkeği nasıl kıskandırabilirim ?

süslüler taktik yöntem ne varsa atın üstüme. ne yapmalıyım?

1. Üniversitede misin süslü?

13 ekim 2024 18:37

2. Çalışıyorum süslü ve işlerim de yoğun olduğu için pek dışarı da çıkamıyorum. :(

13 ekim 2024 18:40

3. gerek var mı süslü? adamın sana ilgisi varsa ve başkasıyla yakınlaşmaya çalıştığını düşünerek vazgeçebilir ayrıca bence çok ucuz duruyor bu tür davranışlar

13 ekim 2024 18:41

4. saçma sapan hareketler yapma.

13 ekim 2024 18:52

5. eğer yetişkinseniz bu işlere girmeyin, komik duruyor. sizden çok hoşlanan biri zaten başkalarıyla tanışma ihtimalinizi bildiği için bir an önce sizi etkilemek istiyor, ilişkiye çevirmeye çalışıyor flörtü. sizi takmayan insanı kıskandırma ihtimaliniz yok.

13 ekim 2024 18:56

6. benim de hoşlandığım biri var ilişki istediğimi biliyor bana ilgisi olduğunu da itiraf etti ama gerçek bir ilişki için adım atmıyor ilk adımı da ben atmıştım zaten ben de kiskandirsam mi diye düşünüyorum hatta bazen şak diye başkasıyla sevgili olup onunda friendzonlasam da görse gününü diye düşünüyorum

13 ekim 2024 18:56

7. ya şimdi konuyu bilmediğimiz için bir şey diyemedim. flört mü ayrıldığın biri mi? hangi ortamlarda berabersiniz meseşa aynı işyerinde misiniz?

13 ekim 2024 19:09

8. Umursamayarak ve hayatına devam ederek.

13 ekim 2024 19:45

9. a5 👏👏👏

kıskandırmaya çalışan erkek gözümde o kadar küçülüyor ki anlatamam. istediğim adamı o duruma düşürmem. 🧝‍♀️

13 ekim 2024 20:17

10. Süslüler bu kişi benim sevgilim. Diğer ilişkilerime kıyasla bu kişi Beni şimdiye kadar hiç kıskanmadı anlayamadım.

13 ekim 2024 22:16