bir erkek gerçekten beğendiğine nasıl davranır eleştirilmesi hakkında?

yeni yeni flörtleştigim birisi var. aslında epeydir taniyorum ama ilgisini son dönemlerde belli etmeye başladı. biraz daha yakından tanımaya başladıkça beni iten ozellikleri oldu sanki. şaka yollu olarak sürekli laf sokuyor gibi. mesela boyum kısa diye eleştiriyor. ama sonra kendinle barışık birisin diyor. bugün ellerim tombik diye eleştirdi. aynen bu şekilde söyledi. flortleştigimizden beri giydiğim kıyafetler hakkında bazen iyi bazen de olumsuz yorumlar yapıyor. bazen de niye böyle giymedin gibi yorumlar yapıyor. geçen gün çok fazla gülüyorsun gibi bir eleştiri yaptı. her seferinde ben böyleyim begenmeyebilirsin o zaman görüşme şeklinde yorumlar yaptım. bugün toplu birkaç kişi olduğumuz bir ortamda şaka yaptı ama şakayı o kadar uzattı ki sinirlendim. sustum hiçbir şey demedim o ortamda. anladı sinirlendigimi, arkadaşlardan ayrılınca benden özür diledi. eve geldikten sonra bahaneyle beni iki kez aradı filan. yani beğenmiyorsan git diyorum ama gitmiyor da. ne yapmaya çalışıyor taktik mi beni mi deniyor anlamadım. sizce ben ne yapıyım? nasıl davranayim

1. Süslü flört ediyoruz sadece. Bir ilişki içinde değiliz bu yaptıkları taktik filan mı onu anlamadım. Ben de sana katılıyorum bence de

çok saygisizca hareketler sadece anlamaya çalışıyorum. Bu yaptıklarına ben onu defalarca tersledim zaten normalde yapmıyordu yeni başladı

23 şubat 2023 23:58

2. psikolojik sorunları var bence, böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.

24 şubat 2023 00:17

3. Beğendiği ve ulaşabileceği bir kadın olduğunda yüzüne bakmıcak. Bas şunun götüne tekmeyi. Kendine layık görmüyor seni, beğenmiyor ama çenesini de kapatamıyor. Bu psikolojik şiddettir

24 şubat 2023 00:18

4. Kendine saygın varsa bu kişiyle flörtü geçtim normal iletişim bile kurma

24 şubat 2023 00:19

5. canım aynı saçmalıkları eski sevgililerimden biri yapıyordu. boyumun kısa olmasına kilo almama saçımın rengine kadar eleştirip dururdu. o zamanlar ben 21 yasımdaydım oda ilk sevgilimdi anlamıyordum. sonra kafama bisey dank etti bunu terkettim. asla ve asla seven değer veren erkek eleştirmez. tam tersine iltifat eder, seni cesaretlendirir. taktik falan değil bu flörtün sorunlu bi tip. hemen ayrıl ghostla falan artık ne yapıyorsan kaç.

24 şubat 2023 00:24

6. boyle erkekler genelde kafalarinda maddeler halinde istedikleri kadinlardaki fiziksel ve karakteristik ozellikleri belirlemis oluyorlar, ilgi duyduklari birisi olunca da bu kisi bu maddelere uymuyorsa sinirleniyorlar, bunu da size yansitiyorlar. taktik degil, sevgi de denemez ama ilgi duydugu kesin. kendine ben tombul elleri olan birini arzuluyorum diye sinir oluyo bunun acisini da sizden cikariyo, sanki tombul elli olmak sucmus ve bu sizin sucunuzmus gibi. mesela ona uymayan bi harekette bulunun, ne biliyim zeki kadinlardan hoslaniyosa salaklik yapin ona da sinirlenir laf sokar, gibi gibi.. benim de gecmiste zayif oldugum zamanlar bu laflarla kalbimi kiran ve kafami karistiran ilgi duydugum veya duymadigim insanlar oldu. simdi anliyorum benden hoslandiklarini. simdiki aklim olsa agizlarina sicarim ve o laflari onlara tek tek yediririm mesela.

24 şubat 2023 00:35

7. Düzgün bir erkek sevdiği hoşlandığı kadına başkalarına olduğundan çok daha nazik davranır.

24 şubat 2023 08:47

8. 'Beğenmiyorsan git diyorum gitmiyor da'

Sizin de gitme seçeneğiniz var. Bilin istedim. Taktik mi yoksa sizi beğenmediği için mi yapıyor bunu hiçbir önemi yok. Ben olsam yine bir arkadaş buluşması ayarlar şaka ayağına bir sürü kötü özelliğini sayar sonrasında da ghostlarım.

24 şubat 2023 09:53

9. Narsist olabilir.

24 şubat 2023 12:40

10. Salağın kafasında oluşturduğu bir kadın stili var. Sizi de eli yüzü güzel bulmuş, ona uydurmaya çalışıyor. Yaşınız küçük mü süslü? Genelde küçük yaşlarda bu hayran olduğum kadın, gerçekteki kadın algıları saçmalıyor bunların.

24 şubat 2023 12:42