bir erkek gerçekten beğendiğine nasıl davranır eleştirilmesi hakkında?
yeni yeni flörtleştigim birisi var. aslında epeydir taniyorum ama ilgisini son dönemlerde belli etmeye başladı. biraz daha yakından tanımaya başladıkça beni iten ozellikleri oldu sanki. şaka yollu olarak sürekli laf sokuyor gibi. mesela boyum kısa diye eleştiriyor. ama sonra kendinle barışık birisin diyor. bugün ellerim tombik diye eleştirdi. aynen bu şekilde söyledi. flortleştigimizden beri giydiğim kıyafetler hakkında bazen iyi bazen de olumsuz yorumlar yapıyor. bazen de niye böyle giymedin gibi yorumlar yapıyor. geçen gün çok fazla gülüyorsun gibi bir eleştiri yaptı. her seferinde ben böyleyim begenmeyebilirsin o zaman görüşme şeklinde yorumlar yaptım. bugün toplu birkaç kişi olduğumuz bir ortamda şaka yaptı ama şakayı o kadar uzattı ki sinirlendim. sustum hiçbir şey demedim o ortamda. anladı sinirlendigimi, arkadaşlardan ayrılınca benden özür diledi. eve geldikten sonra bahaneyle beni iki kez aradı filan. yani beğenmiyorsan git diyorum ama gitmiyor da. ne yapmaya çalışıyor taktik mi beni mi deniyor anlamadım. sizce ben ne yapıyım? nasıl davranayim