bir flört ve nude fotoğraf isteme sorusu da benden atmadım diye konuşmuyor?

süslüler flört müyüz ondan da tam emin değilim bu tavrından sonra. özet geçeceğim nude ya da iç çamaşırlı fotoğraf istedi . atmadım. biz seninle anlaşamıyoruz galiba alt tarafı bir kalça ya nedir görsem ne olur dedi. ben de önce tanışsak mı yazdım. tak tak saniyesinde yazıyordu. bu mesajımı açmadı bile. öylece kaldı. ve ben biraz sinir oldum. bu durumda ne yapmak doğru m fotoğraf atmayı tabiki düşünmüyorum ama ne yapılmalı silmeli miyim?

1. Süslü cidden soruyor musunuz? Size adam mastürbasyon objesi olarak bakıyor, kendinize saygınız yok mu? Engelleyin gitsin. Alt tarafı kalçaymış, paşaya bak.

15 temmuz 2021 08:10

2. Burdaki cevaplari topla cok da agzini bozmadan takar makar nasi bi tip bilmiyoruz,nasi bi mal oldugunu yaz engelle

15 temmuz 2021 08:24

3. Biz seninle anlaşamıyoruz galiba laflara bak ahahaha çok üzüldüm paşam. İtin götüne sokmadan bırakmamalısın. Abazan de git damacanaya hallen de insan flörtünden de bu kadar neyse lan ben bir şey demiyorum. Bu ne eskiden de böyle miydi? Niye erkekler böyle oldu artık.

15 temmuz 2021 08:26

4. Manyaga bak ya fkdkhf alt tarafi kalca gorsem nolur demis bi de 31 bagimlisi ergen..bir daha gorusmeyeceksin napacaksin suslu soruyo musun bi de

15 temmuz 2021 08:28

5. Dün ben de aynı sebepten birinin biletini kestim.

Atmıyorsam atmıyorumdur. Bir ısrar, bir trip. Uğraşamayacağım ergenlerle valla

15 temmuz 2021 08:32

6. Süslüm küfrü bas ve engelle. Engellemeden önce o böceği iyiiice aşağılamayı sakın ama sakın unutma. Sonra direk engeli bas karşılık veremesin. Süslüm böyle şer*fsizlere küfrü basman gerekiyor SAKIN sessiz gitme.

15 temmuz 2021 08:32

7. tek amacı sexting yapmak buna flört denmez yani, sal gitsin beyni s*kinde çalışan abazayı.

15 temmuz 2021 10:31

8. Alt tarafi kalca mi ? İktirip gitsin porno izlesin orda var bol bol kalca. Nude birak iki kere durup dururken biri normal halini cek dedi diye zamansiz zamansiz gorusmeyi kesmistim. İsteyen atar zaten. Foto at nude at. Yeter be. Mallar.

15 temmuz 2021 10:34

9. Asla yakıştırmiyorum bu tavrı süslüler tabiki de üstelik bu ilk değil daha önce de tutturdu kalçanı at bilmem ne daha önce mini etekle bir hikaye atmıştım cevap olarak o eteği kaldirsana gibi son derece çiğ bir şey yazmıştı o yazdıkça aptal hissediyorum kendimi. Görseniz son derece elit takılan kariyerli düzgün görünen biri

15 temmuz 2021 12:07

10. 30 yaşında iş güç sahibi biri Allahim cidden şaka gibi yazılanları 10 kez falan okuyorum tekrar tekrar dün neden aptal tanışalım falan muhabbetlerine girdiysem. Birde böyle durumlar artık normallesti mi ne bu tavır ya. Valla bıktım. Bir tane normal yok mu ? Biri giydiğin eteğe laf eder diğeri nude olmadığı için konusmaz . Ne ara böyle oldu ya

15 temmuz 2021 12:39