bir gözü kısık bakan yavru kedi var, ne yapmam gerekir?

bu konuda çok bilgisizim ☹️ apartmanımıza yavru kedi geldi, eve aldık. biraz durgun ve sağ gözü kısık bakıyor. iltihaplanmış mıdır, ne uygulamam iyi olur?

1. Süslü yavru kedilerde çok oluyor, yumuşak bir pamuğu ya da makyaj temizleme pamuğunu ılık çaya batır yavrunun gözünü yumuşak hareketlerle sil. Yapabiliyorsan günde birkaç kere. Yarın bak bakalım ne durumda olacak. İltihaplıysa veterinere götürebilme imkanın varsa ne güzel olur ama yoksa şimdi adını unuttum ama eczaneden alınan çok ucuz damlalar var onlardan damlatabilirsin akşam yazarım adlarını.

7 eylül 2018 17:11

2. Teşekkür ederim süslüler dediğiniz gibi gözünü sileyim, sonra da damladan alayım. Bu akşam veteriner hekime götürme imkanım olmadığı için sordum 🙂

7 eylül 2018 17:56

3. eczaneden teramisin krem alabilirseniz alın gözünün üzerine hafifçe sürün annemle öyle yapıyorduk inşallah düzelir :(

7 eylül 2018 18:03

4. Teşekkür ederim, umarım süslü 🙂

7 eylül 2018 19:49

5. Merhaba veteriner hekim adayiyim. Demlenmis cay posetleri iyi geliyor, onu biraz gozunde beklettikten sonra teramisin kullanabilirsin. Gecmis olsun minnaga 🐱

7 eylül 2018 20:42

6. Bir kac gun deneyin bir gelisme olmazsa en yakin klinige gidersiniz umarim gecer hemen

7 eylül 2018 20:43

7. Teşekkür ederim (yazar: Mage). Şimdi daha iyi gibi, eve ilk getirdiğimizde açamıyordu sanki gözünü, artık öyle değil. büyük ihtimalle bundan sonra biz bakacağız, kısa süre sonra veteriner hekime de götüreceğiz. Hepiniz çok tatlısınız 💕

7 eylül 2018 23:20

8. Ben buzdolabında hep tobrased damla bulunduruyorum kedilerin gözlerini hemen iyileştiriyor

8 eylül 2018 12:08

9. Kendini temizleyebiliyor. Bugün gözünü kısmıyor. Şöyle bir şey var, hani kedilerin gözünü çevreleyen siyah çizgi olur ya, sağ gözünün o kısmı beyaz. Cidden hiç bilmiyorum normal bir şey mi yoksa sorun mu 😕

8 eylül 2018 14:22

10. Benim yavrulardan birinin bir gözü sürmeli bir gözü sürmesiz :d asimetrik güzelim diye seviyorum. İlk defa bu yavruda gördüm ben de şaşırmıştım :) belki sizinki de öyledir

8 eylül 2018 16:30