bir gecede en fazla kaç kez seks yaptınız?

soru başlıkta süslüler, kız arkadaşlarıma da sordum. şu ana kadar duyduğum max 6

1. Benim 5, 3-4 saatliğine buluşabildiğimiz vakitlerde de 3 kere oluyordu. Sık sık buluşup görüşemediğimizden böyleydi bu arada.

13 ocak 2023 14:25

2. 3 kez. dahasına benim gücüm yetmiyor

13 ocak 2023 14:37

3. ben 5-6 galiba, çok rahatsız edici ama, tahriş oldum artı bacaklarım et kesiği oldu. saçma yani.

13 ocak 2023 14:44

4. 1 :((

13 ocak 2023 14:49

5. Kızlar geçen gece arada 1 saat falan uyku var sadece onun dışında yaklaşık 18 saatte 12 kez seks yaptık. Ben kimseden böyle bir şey duymadım bu zamana kadar 3-4 kez falan olmuştu benim de en fazla. Bu beraber olduğum çocuğun da ilk kez olmuş bu kadar fazla yaptığı çok garip. Ve baya da alkollüydük şok oldum gerçekten ve ben hiç kurumadım normalde kururum ikinciden sonra. Yani böyle bir ten uyumu böyle bir istek ben hiç yaşmamıştım ve bir kaç seferdir böyleyiz sürekli ne kadar vaktimiz varsa hepsi sevişmekle geçiyor.

13 ocak 2023 15:08

6. Yaşlarımız 23-26 bu arada

13 ocak 2023 15:08

7. dikkat edin kıvılcım çıkıcak asdhk benim rekor 6 ydı sanırım. 7.yi denemek istediğinde o da kaldıramadı zaten :d

13 ocak 2023 15:14

8. Max 3. Kukum acıyor fazlasına

13 ocak 2023 15:33

9. 12 mi omg. Ayrıntı verir misin süslü nasıl ya :d

13 ocak 2023 16:04

10. sizde ne kuku varmis lan. ben 3 kereden fazla yaparsam tahristen sistit oluyorum. hadi seni gectim adamin seyi nasil kalkti, nasil orgazm olabildi?

13 ocak 2023 16:06