biraz influencer dedikodusu yapalım mı?
öncelikle lütfen vakti aşırı değerli olanlar gelmesin, ayda yılda bir boş yapasım geldi. konuşmak istediğim iki kişi var :d birincisi cemre sıla atılgan. paylaşımlarını çok yararlı buluyorum, kıyafet zevki de güzel. bu yüzden takip ediyorum. bugün evlilik yıldönümleriymiş, eşiyle 11 yıldır birliktelermiş. çok mutlu görünüyorlar. çoğu kişi için herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı, bize kaf söylemek düşmez diyen biriyim ama bu çiftte kendimi tutamıyorum. kızla oğlanı hiç yakıştıramıyorum, cemre bence çok hoş zarif bir kız ama eşi kilolu filan, yanyana hiçbir alakaları yok gibi neredeyse kızın abisi gibi duruyor bence :( ikinci olarak ekin su boyraz. bu kız da mimar, hatta yl yapmış. keşfetimde sık görmeye başladım, düğünü nikahı vs varmış merak edip takip ettim bir zaman sonra çıkarım muhtemelen. yaşını öğrenmek için adını googlea yazınca farklı bir fotosu çıktı, çok değişik görünüyor orada. estetik mi yaptırmış, farklı bir ameliyat mı olmuş anlamadım, böyle şeyleri hiç anlamam. bu çifti de hiç birbirine yakıştıramadım, kız güzel mi değil mi değişik bir havası var. evet siz bu iki kişiyi takip ediyorsanız ne düşünüyorsunuz?