birbirini seven insanlar birbirine benzer?

bahsettiğim benzerlik kesinlikle dış görünüşle ilgili. sevgilim ve benim birbirimize benzememiz dışında çevremde evli, sevgili olan çiftlerin de birbirlerine benzediğini görüyorum. bilimsel çalışmalar olmuş bu konuyla ilgili. insanlar kendilerine benzeyen kişilerden etkileniyormuş. siz bu duruma inanıyor musunuz? çevrenizde böyle çiftler var mı?

1. Var süslü olmaz mıı sürekli beraber vakit geçirince zaten espri anlayışı vs benziyor ama dış görünüş bile benzeyenler var kesinlikle. Bir iki tanıdığm çift var abi kardeş sanırsınız yada ikiz ben çok inanıyorum

1 nisan 2020 17:53

2. Var, eşim ve ben :) Sevgili olduğumuz dönem duymuyorduk bunu, şu an 5 yıllık evliyiz ve çoğu kişi çok benzediğimizi söylüyor. Bakınca ben de bi benzetmiyor değilim :d

1 nisan 2020 17:55

3. Yaa çok tatlı bir durum bence 🌝

1 nisan 2020 17:57

4. Ben inanmıyorum. Annem ve babam severek evlenmişler annem beyaz tenli yeşil gözlü burnu kalkık ince dudaklı sert hatları var. Babam esmer burnu minicik kalın dudaklı yumuşak tatlı bir suratı var.

1 nisan 2020 17:59

5. inanıyorum ya da inanmıyorum diyemem ama abim ve eşi o kadar benziyor ki, sanki kardeşi ben değilim de, eşi gibi duruyor.

1 nisan 2020 18:03

6. Bence böyle bir durum yok. Bir tanıdığım vardı sevgilisi ile ikizi kadar çok benziyordu ayrıldılar, şuan tamamen zıt görünüşte olan birisiyle evli. :d çevremde de birbirine benzeyen çift yok diyebilirim.

1 nisan 2020 18:27

7. herkes kendini begendiginden herhalde.

1 nisan 2020 18:33

8. Her çift öyle değil tabii ama birbirine yüz olarak çok benzeyen, veya tamamen benzemese de yüzünün bazı özellikleri aynı bir sürü çift tanıyorum, öyle ki çocukları anneye mi çekmiş babaya mı ayırt edilemiyor. benim de dikkatimi çeken bir durum.

2 nisan 2020 00:36

9. mikelanj etkisi.