birinin size aşık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

işte mesela hoşlandığını anlamak kolay şimdi ama mesela aşk demeyelim hadi çok etkilendiğini nasıl anlıyorsunuz, hani evet başlardadır ya da flört dönemidir ama fark oluyor şimdi yaşamışsınızdır.

1. Şimdi belki ters gelecek ama bence aşk olarak ne düşündüğünüze bağlı. Sensiz yapamam, senin için dağları delerim diyorsa hiç hoşlanmam mesela koca bir red flag. Söylediklerime değer veriyorsa, düşüncelerimle ilgileniyorsa, sevgisini göstermekten çekinmiyor ve kişisel sınırlarıma saygılıysa, benle zaman geçirmek istiyor, zaman yaratıyor ve küçük ayrıntılara dikkat ediyorsa heh bunla olur diyorum ben.

21 eylül 2021 23:19

2. zaman ayırıyorsa, bana karşı merak duyuyorsa ve buluştugumuzda heyecanlanıyorsa (gizlinot: bunu yüzünden ve hareketlerinden çözebiliyorum) o kişinin bana karşı hisleri olduğunu anlıyorum.

21 eylül 2021 23:22

3. Asla anlamıyorum ve beni öyle bir insana çevirdiler ki biri gelip seni seviyorum deyince onu beni sevmediğine gelip geçici olduğuna ikna etmeye çalışıyorum (gizlinot: Wtf)

21 eylül 2021 23:35

4. anonim4 seni anlıyorum o sebepten emin olamıyorum aslaa

21 eylül 2021 23:37

5. Aşık bir insan her türlü adım atar değil mi arkadaş olunsa da en azından merak edip arkadaşça bile muhabbet açar değil mi gerçekten merak ediyorum :( hicbirsey yapmıyorsa sevmiyordur değil mi

22 eylül 2021 00:09

6. anonim7 atıyor evet, mesela sevdiğim şeylerden çok bahsediyor ya da işte ne bileyim oje rengimi vs bile fark ediyor ama zaman ayırmıyor gibi geliyor

22 eylül 2021 00:30

7. SS buluşunca sizle ilgili şeyleri merak ediyor konuşuyor sonrasi yok mu yani onu mu demek istediniz

22 eylül 2021 00:33

8. Olmuyorlar olsalar anlardım bence. Hatta senden hoşlanıyorum diyenlerden bile şüpheliyim. Keşke biri de bana aşık olsa.

22 eylül 2021 00:40

9. anonim7 öyle değil, ama bazen arka plana atıyor gibi geliyor hani uyuz biriyim kabul ediyorum ama his işte bi yanlışlık var gibi geliyor yeterince sevmiyor gibi. bir de burada anlatamayacağım bişey oldu küçük bir olaydı belki ama beni desteklemedi kırıldım hani ona kırıldığımı anladı mı onu bile bilmiyorum.

22 eylül 2021 00:50

10. Yüzüme bakıp salak salak gülüyodu durup dururken, ciddi bişey anlatıyorum mesela gülüyo. Ödjdkd ben öyle anladım bazen ufak detaylarda saklıdır gibi geliyo

22 eylül 2021 01:15