birinin size mesaj atması için bir taktik uyguluyor musunuz? nasıl yapıyorsunuz o işi?

süslüler bir türlü sevgilim ya da flörtüm olmuyor. yakın çevrem hep çok soğuksun dışarıdan diyor. değilim aslında. çevredekiler hep çok güzel olduğumu da söyler ama 24 yaşına geldim ve hiç sevgilim olmadı. karşılıksız hoşlanıp duruyorum insanlardan hiçbir şey olmuyor, kıyısından bile dönmüyor. ne yapmam lazım ilgilendiğim kişilere ilgimi belli etmek için. ya da onların bana yazmasını sağlamak için?

1. evrene "binn binn binn...."

12 haziran 2020 01:51

2. Resmen beni anlatmışsın cidden ben bu. Ben de dışarıya karşı soğuğumdur. Ortamlarda çok muhabbet eden bir tip değilimdir. Bak ne biliyor musun? Erkekler dışardan bakınca böyle sessiz sakin hanım hanımcık kızları çok beğenirler ama o kızla sohbet muhabbet etmeyide isterler. Mesela bir ortamdasın erkekler var diyelim(bunlarla çok yakın değilsin). Hani normal nasılsın napıyorsundan sonra sen konuşmaya başla işte spontane sorular sormaya başla ,konuşun. Yoksa bunun tiple alakası yok sevgilisi olan herkes güzel yakışıklı mı sanki? Yani dediğim sen pek konuşmaya açık olmazsan konuşmazsan karşındaki erkekte sana bir şey sorup konuşmazlar. Şöyle düşün bir ortamda tanımadığın kızlar var tanışıyorsunuz. Karşındaki kız pek konuşmayıp soru sormazsa sende direkt onla konuşmazsın değil mi? Daha konuşan soru soran insanla konuşursun

12 haziran 2020 01:58

3. süslü aslında konuşkanım ben. yani neden insanlar ööyle söylüyor anlamıyorum. ama yakın çevremden tut uzaktakine kadar herkes dışardan şöyle soğuksun şöyle iletişime kapalısın falan diyorlar. o kısmı çözemiyorum. insanlara storylerden bir sürü kişi yürüyor bana kimse bir şey yazmıyor bile. yıldım valla sevgisizlik, heyecansızlıktan :D

12 haziran 2020 02:01

4. 2020 yilindayiz artik mendil atip hoslanti belli etmek gibi taktikler yok. Hoslandigin biri mi var suslu, hislerinden eminsen git konus, mesaj at. Kiyisina bile gelmiyorsa sen git o kiyiya. Artik cogu insan online ortamda tanisiyor. Sen de App indir, tanis, gorus, blokla, reddet... bi seyler yap yav enerji olsun, akis olsun. Boyle geri durarak guzel olasiliklari es geciyorsun. Artik sinyal verme isini gec, girisken ol.

12 haziran 2020 02:08

5. Valla süslü bende senin gibiyim sanki beni anlatıyorsun. Ya bakıyorum o kadar da güzel bir çekiciliği olmayan kıza bile erkekler yürüyor yazıyor internette olsun normalde olsun. Bak biz kendimizi konuşkan normal sanıyoruz ama dışardan pek öyle değilmişiz. Mesela benim sınıfta bir kız var gerçekten çok güzel hoş bir kız ama hiçkimseyle iletişim kurmuyor ne kızlarla ne erkeklerle kendi dünyasında. O kızı beğenen erkek arkadaşlarım var ama kıza gidip konuşamıyorlar normal bir sohbet bile çünkü kız hiç iletişimi yok kimseyle. Ama bir kız var mesela çok güzel bir kız değil ama çoğumuzla muhabbet eder kendi gider erkeklerin yanına konuşur muhabbet eder vb. Yani aslında basit şeyler ama kıza sınıftan rahat 5 erkek yürüdü çıkma teklifi etti. Yani işte biraz bizim insanlara gidip sohbet muhabbet açmamız lazım illa büyük bir şey olması değil basit şeyler ya. Öyle ortamda vb konuşurken ordaki erkeğe basit bir şey sor muhabbet et öyle öyle oluyor bu işler jdksowpw

12 haziran 2020 02:18

6. Süslü ben de böyleyim birebir. Yüz ifademden dolayı insanlar öyle algılıyor. Cidden insanları öldürecek gibi bakıyorum çünkü:d buna ben de çözüm bulamadım gerçi süslüm yalnız kalacağım bu gidişle..

12 haziran 2020 02:58

7. süslü malum covid, gidip yanına konuşma ihtimaliniz yok kimsenin. insta storysi falan atıyorsa yanıt verin mesela. ne bileyim yani ilginizi belli edin. karşı taraftan beklemeyin, çünkü iki kişinin habersiz aynı anda birbirinden hoşlanma ihtimali gerçekten düşük kabul edelim bunu.

12 haziran 2020 03:02

8. Süslülerim mesaj atamıyorum durduk yere :( dediğiniz gibi artık bir ortam da yok girdiğim uzun bir süre de olmayacak gibi :(

12 haziran 2020 09:59

9. Süslüm hemen öyle karamsarlığa kapılma bende istiyorum sevgilim de işte yook. İnstagramda hikayelere cevap verip emoji atabilirsin. Artık bu tatltikte tutuyor. Sevgili gel beni bul kfkdksk

12 haziran 2020 11:05

10. Bİz dmden konuşuyorduk sürekli bişeyler filan yolluyorduk instayı kapattım bilerek ve Bingo wpye geçtik

12 haziran 2020 13:48