boğa burcu erkeği geri döner mi pişman olur mu?

lütfen bi yardımcı olun şu garibana ne yapayım ne edeyim gelsin tekrar kslkdldk :(((

1. Geri gelir de iş işten geçmiş olur.

13 mart 2022 11:59

2. Burcunu bilmem de herhangi bi erkeği umursamadan yoluna devam edersen dönüyolar

13 mart 2022 12:05

3. O kadar mı vahim durumum ya :(

13 mart 2022 12:24

4. Boğalar genelde dönmüyor. Nerden biliyorsunuz diye sormayın...

13 mart 2022 18:40

5. E ben ne yapacağım dönmez mi cidden ya bi yolu olmalı kdldkld

13 mart 2022 19:14

6. Benim erkek arkadasim da boga ve assııırııı cinsellige düskün süslü mesela burdan aklını celmeye calısabilirdim sjdkdkls seninkinin öyle spesifik bi ozelligi varsa belirt de ona göre seyyapalım

13 mart 2022 21:16

7. Hiii süslü iliskiye dönecekti dönmediyse bence şey tavrında olmalısın "sen olmasan da olur, kendimle de cok mutluyum, kendimi seviyorum" falan gibi yani kendine odaklan bunu da ona goster ama kasıtlı olarak yaptıgını anlamasın.

14 mart 2022 00:50

8. şu boğaların lanet çekim gücü aman ya bırakılmıyo bu adamlar hep aklın bi köşesinde kalıyo ne yazık ki. ama çoğu dönmez, dönerse de diğer süslülerimin de dediği gibi seks için döner. sad story

14 mart 2022 01:24

9. Mutlu olduğumu falan mı belli edeyim yani, süslü nasıl bi çekim gücüyse cidden ağzıma etti kdkdkkd

14 mart 2022 10:02

10. Ay uzak mesafe iliskisi sen de isteme bence cok kötü bi sey:( benim erkek arkadasım da boga 1 sene uzaktan yürüttük şu an yanımda ama yok yani ben tehdit ettim bi şekilde gelmezsen ayrılıcaz bu böyle nereye kadar diye. Arkadaşların sevgilileryle falan buluşucak gezecekler siz mesajlasıcaksınız cok kötü süslüüü henüz cok basındaysa sen de sal bosver

14 mart 2022 13:36