boyalı saçın üzerine doğal saçı uzatmak?

merhaba arkadaşlar,benim doğal saçlarım kahverengi fakat ben 3 senedir falan siyaha boyuyorum saçlarımı. boyalı halinden de memnunum, boyasız halinden de fakat artık boyamaya üşendiğim için kendi rengim uzasın istiyorum. diplerim çoktan azar azar geldi fakat bu renk uzayana kadar oluşacak siyahlı-kahverengili görüntüyü nasıl halledeceğimi bilemiyorum.önce bu dipten çıkan saçlar için olan spreylerden kullanayım dedim ama kendi saçım kulak hizasına falan geldiğinde artık işe yaramaz olacaklar. e siyah saçın üzerine de hiçbir boya tutmuyor, biliyorsunuz. doğal saçım uzayana kadar bu renk çeşitliliği olayını nasıl halletmeliyim, tavsiyesi olan var mı?

1. Ben kızıl saçtan kendi rengim olan siyaha döndüm üstelik saçımda çok beyaz var. Ancak kızıl kısma hiçbir işlem yaptırmadım, yalnızca kısa kestirdim ki kısa saçı çok seviyorum. Şu an uçlarda ombre gibi bi renk farklılığı var. O kadar memnunum ki kendi rengime dönmekten, buna karar verdiyseniz şakın vazgeçmeyin. Saçlarınız uzadıkça boyalı kısımları kestirin. 1 yıllık süre içerisinde sadece uçlarında kalıyor eğer saçlarınız hızlı uzuyorsa. Yalnız saçlarınız ense Topuzu yapılabilecek kadar kısa olsun çünkü renk farklılığını göstermek istemediğim zaman hep topuz kullandım saçımı. İyi ki kendi rengime dönmüşüm siyah saçlarım ve gümüş beyazlarımla çok karizmatik ve mutluyum eheheh

21 eylül 2017 00:06

2. Bende kızıl saçlarımdan bu şekilde kurtulmaya çalışıyorum, uzatarak yani. Ama çok uzun sürecek gibi duruyor. Ben kahverengiye boyuyorum ama mesela geçen yıl iki kere boyadım öyle söyleyeyim. Hiç boyamadan duramadım saçlarım çok kötü görünüyordu. Kızılın üzerine tam tutmuyor ama yine de beni bir süre idare ediyor.

21 eylül 2017 00:06

3. Sadece kepekli saçlara özel şampuan kullanarak ve beyaz sabunu ile her duşta diplerine boca ederek kurtulabilirsin.

21 eylül 2017 00:09

4. çok teşekkür ediyorum herkese cevapları için, çıkan doğal saça işlem yapmak istemiyorum aslında, o yüzden tamamını kahveye boyamam mümkün değil, boyasam da alt kısımlara tutmaz gibi :) ve dibi gelen saçlar modası bana uyar mı bilmiyorum çünkü dipten çıkan saçım daha açık renkli olacak, ters ombre misali gıuohı

21 eylül 2017 00:14

5. http://suslusirine.blogspot.com.tr/2014/08/c-vitamini-ile-sac-boyas-aktma.html?m=1

Bir de bu var emek istiyor ama önceki dedigim yöntem ile birlesirse daha hızlı sonuç alırsın. Ben 1 ay gibi bir sürede ilk bahsettiğim yöntem ile siyah boyadan kendi rengime dönmüştüm.

21 eylül 2017 00:37

6. bir süre diplerini koyu kahverengiye boyayabilirsin, çok göze batmaz