bridgerton da karakterlerin yaşı kaç?

1.sezonda çok hatırlamıyorum ama 2.sezonda anthonynin 30 katein 26 olduğunu söylediler. döneme göre evlenmek için geç bir yaş değil mi? ayrıca erkekler çok daha büyük duruyo dizide kadınlar ise daha küçük mesela edwina 16 falan duruyo. bu evlenme sezonu kardeşler arasında sırayla mı oluyo ilk sezonda sadece daphne katılmıştı en büyükleri o mu

1. süslü anneleri alfabetik koymuş isimleri aynı anthony en büyükleri, daphne 4. sırada ama kadınlar daha genç evlendikleri için ilk daphne ile başlıyor seri. her kitapta bir kardeşi anlatıyorlar. evet o döneme göre yaşları geç zaten kate'e kız kurusu gözüyle bakılıyor o da sadece kardeşi evlenebilsin diye şaperonluk yapıyor, kendisinin evlenmeye dair düşüncesi yok. anthony ise yükümlülükten dolayı son ana kadar bekliyor, dizide üzerinde durulmamış ama kitapta hatta birlikte olduğu bir sevgilisi vardı (metres demek istemedim ama öyle geçiyor o dönemde tabi) ama vikontesliğe uygun birisi olmadığı için evlenmek için sosyeteden birini bakıyor mecburiyetten.

27 mart 2022 21:18

2. Teşekkür ederim a1 baya kafama takılmıştı diziyi izlerken

27 mart 2022 21:22

3. Konudan bağımsız rabbim isteyene Anthony isteyene benedict versin gözümüz gönlümüz açıldı azıcık

27 mart 2022 21:59

4. A1'in dediği metres daphne'nin sezonunda yani ilk sezonda birkaç kez gözükmüştü. Tam hatırlamıyorum ama ya o kızın evine ya da başka bir yere gidip birlikte oluyordu Anthony.

Ben de son bölüme geldim, açıkçası tanıtımlarsa kate'i oynayacak oyuncuyu hiç beğenmemiştim ama dizide ikisinin arasındaki kimyaya bayıldım, hele 7.bölümde brlikte oldukları sahnede ateş çıkıyor resmen. Haksızlık etmişim kate'e.

Anthony bir taşı bile baştan çıkarabilir....

27 mart 2022 23:01

5. benim seride en beğendiklerim colin, Francesca ve hyacinth'di. umarım çok değiştirmeden uyarlarlar diziye

27 mart 2022 23:13

6. Ss kitapta Kate 21 Edwina 17 yaşında. Paraları çok olmadığı için ikisinin de takdim edilebilecekleri yaşlara denk getirmeye çalışmışlar. Anthony 29 yaşında kitabın başında.

Dizide ise kate'in yaşını buyutmusler baya. Normalde o zaman 26sina kadar evlenmeyenler müzmin bekar oluyormuş direkt. Her sene takdim edilen 18lik çıtır kızlar olduğu için hala genç olsa da yaşı geçen kızlara bakmıyorlar tabi. Erkekler tamamen görüntü ve bu kadın çocuk doğurabilir mi odaklı düşünüyormuş.

O dönemde 18-20 arası evlenmek normal sayiliyormus. 21den sonra geç sayiliyormus.

28 mart 2022 02:16

7. Bu arada diziyi çıktığı günün akşamı bitirdim. Kathony uyumu beni bitirdi. Görsel olarak çok uyumlulardi. Ilk sezon Anthony'yi hiç beğenmemiştim ama bu sezon gözümde büyüdü büyüdü. Çok çekici adam cidden.

Artı olarak Kitabı çoook daha güzeldi bence. Kitap bitince hüngür hüngür ağlamıştım mutluluktan. Diziyi begendiyseniz kitaba da bir şans verebilirsiniz :)

28 mart 2022 02:20

8. A1 kitapta sevgilisi yoktu ki hatta ilk sezonki büyük aşkı sadece ikinci kitapta öylesine bir gece takılacağı biriydi kate yüzünden o da olmadı falan.

28 mart 2022 08:41

9. Bridgerton yeni sezonu başladı mı?

28 mart 2022 11:54

10. 2. sezon çıktı evet.

___spoiler___

ben kitabı çok beğenmiştim, diziyi de beğendim ve heyecanla 1 günde bitirdim.

fakaaat; dizinin bu sezonki ana karakterlerini bir arada çok az gördük ya resmen koklatmışlar. son ana gelip gelip bir öpüşemediler bile resmen kaç bölüm. şahsen aralarındaki elektriği ben çok beğendim ama bi görseydik yani şöyle dolu dolu daphne ve simon gibi :))))

anca bol bol atışma, çekişme, sonrasında edwina ile resmen evlenme noktasına geldiler oradan nasıl dönecek artık diye gerilmekten izlerken keyif alamadım sonra bir iki romantik bakışma, evlendiler mi ne oldu şimdi derken dizi bitti...

28 mart 2022 12:30