bu erkekler yüzüne oturma fantezisine gercekten bayiliyorlar mi?

surekli gorup duruyorum gercekten bayilan var mi ya

1. benim sevgilim gercekten cok seviyordu bunu ya. yani genel olarak bana zevk vermeyi hep onemsiyordu. bu mesela sadece bana zevk versin diye mi yoksa gercekten kendisi de zevk aldigi icin mi bu kadar sik istedigini belirtiyodu bilmiyorum. gecmis zamanla kuruyorum ama fikri degistigi icin degil, artik sevgilim olmadigi icin

8 şubat 2022 01:38

2. sub egilimi varsa kesin.

ama genelde de evet

8 şubat 2022 01:38

3. ay anonim 2, karsi cikmak olarak algilamayin lutfen ama benim sevgilim hep dominantti hatta dominantligin ilerisinde oldugu seylere de egilimi vardi ve uzlasamazdik asla o siniri astiginda. siz sub egilimi olabilir diyince sasirdim ben hic boyle dusunmemistim. ama bi yandan bakinca bunu siyah veya beyaz gibi degil bi spectrum gibi algilamak daha dogru olur belki. niye sizinle paylasasim geldi inanin bilmiyorum gec saatte kahve icince enerji patlamasi yasiyorum ondan galiba sdfkslgefwgre

8 şubat 2022 01:47

4. Benim sevgilim de çok seviyor sürekli istiyor..

Ama anon 1 ve 2 nin yorumu üzerine şaşırdım, ben de eklemek istedim.. benim sevgilim de aşırı dominant biri,

8 şubat 2022 02:35

5. Evet sevgilim aşırı tahrik olduğu zamanlarda istiyor. Ben garip buluyorum zevk alamıyorum fazla.

8 şubat 2022 02:55

6. a1, yok karsi cikmak gibi algilamadim.

soyledigim aslinda su, geneli cok seviyor, sub egilimi olanlar kesin seviyor:)

8 şubat 2022 10:02

7. Benimki de çok seviyor valla

8 şubat 2022 10:40

8. Çook fazla var (link: https://www.google.com.tr/amp/s/metro.co.uk/2017/08/16/5-reasons-why-facesitting-will-turn-a-guy-on-6840845/amp/ Kendince açıklamış)

8 şubat 2022 11:25

9. süslüler sevgilim hiç teklif etmedi böyle bir şeyi ama ben denemek istiyorum. nasıl söyleyeceğim bunu? yüzüne oturmak istiyorum mu diyeyim ahhahah böyle bir şey söylersem gülebilir

8 şubat 2022 11:48

10. a8, istiyorsaniz pozisyonu ona gore ayarlayabilirsiniz:)

oral yaparken dogal bir sekilde onu da dondurerek yuzune oturmak olabilir..

ya da siz koltuktayken o onunuzde diz cokmus bacaklarinizin arasindayken, onu yavasca ayaklarinizla yere dogru itip yuzune oturmak olabilir.. gibi..

8 şubat 2022 16:33