bu eskort dili olayı ne ?

sorulardan birinde gördüm ss'e sevgilisi karıcım diyormuş birlikte olurken. nedeni de eskortların seks sırasında kocacım demesiymiş. yani çocuk bu lafı eskorttan duymuş. bunun gibi başka şeyler de var mı? eskortların kullandığı?

1. hahahahahah n e ?

31 mart 2021 19:53

2. Biz de seks esnasında karım kocam falan diyoruz ya bugün eskort olduğumu öğrendim puahxhsjsj

31 mart 2021 20:04

3. ss ne kızmayın hemen. o sorudaki anonimler erkeklerin sevgiliyken izledikleri pornonun etkisiyle sevgililerine karıcım dediğinden bahsediyordu.

31 mart 2021 20:07

4. hayatımda evli değilken seks sırasında kocacım karıcım demek kadar varoş bir şey duymadım.....

31 mart 2021 20:40

5. Anonim 4 birilerine laf söylemeden yaşayamıyo musunuz yaa seks esnasında söylediklerimizi bari yargılamayın :d varoş ne ayrıca bu sözlüğün kalitesi cidden iyice düştü ya

31 mart 2021 20:43

6. kızlar bu naz milla olayı nedir. baktım hesabına bence varoş biri ama geceliği 10.000miş ne midesizler

31 mart 2021 22:06

7. Yuh ya 10.000 nedir. Videoları falan da çok kötü benim midem kalktı.

31 mart 2021 23:23

8. Soru altına fahişeler toplanmış cono dansı yapıyolar asdf

Naz mila kimmiş diye baktım poposu güzelmiş ama 10.000 ne cidden kim alır bunu o paraya

1 nisan 2021 00:11

9. escortların pembiş dili mi? allahım sorunun haline bak.

naz mila kim bilmiyorum konu nasıl oraya geldi. ben diğer soruda kullanılan ifadelerden bahsediyordum.

eskortların pembiş diline hala gülüyorum khksfdg

1 nisan 2021 11:13