bu ten rengi kirli gorunuyor mu?

tatilden yeni dondum. kuzenim “ cok kararmissin, suriyelilere benzemissin” diye bir yorum yapmisti dalga gecerek. ne alaka bronzlasmisim dedim. bu bronz degil yani kirli gibi duruyor dedi. tartistik. sonra saka falan dedi ama gayet ciddiydi soylerken. cidden oyle mi duruyor?

1. Bu fotoya yorum yapmisti bu arada

23 temmuz 2021 14:57

2. Yo ne alaka bildiğimiz bronz duruyor

23 temmuz 2021 14:59

3. çok hoş duruyor

23 temmuz 2021 15:00

4. 50 faktorlu gunes kremi surdum surekli ama ne yapiyim. Ten rengim normalde bugday, Gunes gorunce hemen karariyor

23 temmuz 2021 15:00

5. Kuzenin pek suriyeli görmemiş sanırım. Aslında her çeşidi bizim ülkemizde ama

Her neyse gayet güzel, bronz bir tenin olmuş ss.

23 temmuz 2021 15:01

6. A9, katılıyorum. Suriyeliler esmer fikri nerden çıktı bilmiyorum ama çoğu türk insanına benziyor hatta daha beyazlar:d

23 temmuz 2021 15:07

7. Kuzen bok atmaya çabalamış ama bundan ayrı ss bu havada o ceketi nasıl giydin ya off bakarken darlandım kara ceket yaz ortası sndkckdlckl

23 temmuz 2021 15:15

8. Başkasının fotosuyla trollük kasıyor hala anlamadınız mı

23 temmuz 2021 15:25

9. Gayet bronz bir ten ama bu arada ben de hiç beyaz tenli suriyeli görmedim. Şaşırdım yorumlara. Dışarıdan suriyeliye benzettiğim herkes cidden suriyeli çıkıyor.

23 temmuz 2021 15:29

10. A14 bunu yapanlar gercekten hala var mi? Bilmiyordum. Kafama cok takmistim yani uzulmustum kuzenimin yaptigi yoruma. O yuzden buraya sordum. Bazi seyleri fazla takan biriyim.

23 temmuz 2021 15:29