bu uğur akkuş doğru mu söylüyor sizce?mert vidinli ve cihanna kadın pazarliyormuş zenginlere.kızlar zengin takılmaya başliyormuş??

1. (link: https://hizliresim.com/pxsq61k Tık)

16 aralık 2024 13:07

2. oha magagenius yasıyor muymuş çok şaşırdım onu görünce.

ya ben bu camiadan her seyi beklerim ebru sallı da her sey yolunda tehdit görmüyorum diyordu ne oldu beş aydır şiddet tehdit şantaj görüyormuş işte hiçbir şey göründüğü gibi değil.

16 aralık 2024 13:14

3. Bilemiyorum ama doğru çıkarsa da hiç şaşırmam. Hollywoodun zengin ettiği garip adamlar ortadayken.

16 aralık 2024 13:24

4. uğur akkusun Instagrami şaka mi ya. Adnan oktarcilarin sahte gazete haberleri gibi hdhdhdj

16 aralık 2024 13:31

5. cok cok buyuk iddialar. bu gercek olsa, piyasada etliye sutluye karismadan kendi halinde var olmaya calisan, az cok ahlaki deger sahibi influencerlar mertle oturup kalkmazdi bence (damla altun, duygu ozaslan)

16 aralık 2024 13:39

6. bir ara cok onceden yagmur cevik buna benzer bir sey demisti ama pazarlama olarak degil. mesela zengin adamlar ile bazi infl kadinlari tanistiriyor vs gibisinden. mesela dubaide zengin bir arap ile buradaki bir influncer kadini tanistiriyor ama bunu sadece mert vidinli degil baska bir kac unlu kiside yapiyor. herkesin rizasi var yani kadin zengin bir arap ile tanismak istiyor ve bazi kisiler buna araci oluyor.

16 aralık 2024 13:54

7. Ebru şallı daha Ekim kasım ayında adamla yurt dışında tatile gitmişti. İtalya Fransa.. kimi kandiriyor acaba ? Adam kendisinin para avcısı olduğunu iddia ettiğinde bile gülerek "ya öyle bir şey dememiştir yanlış anlaşıldı " demeye getirdi.

Ayrıca sektör çok mu temiz sizce , duygu damla ve diğer mert vidinli kankileri bilse de bir şey demezler merak etmeyin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın der geçerler. Ha iddialar doğru mu bilemem ama durum bu

16 aralık 2024 13:57

8. direkt pezevenk gibi kadın satmıyordur da a6 gibi yolu yordamıyla yapıyordur :d gencecik kadinlarin mert vidinli denen tipitipin götünü öpmesi bundanmış demek ki, belki zengin birine kapak atarız diye. benim aklıma yattı

16 aralık 2024 14:19

9. Mert vidinliden hoşlanan var mı ya? Doğruysa şaşırmam adamın konuşmasına dahi tahammül edemiyorum geçiyorum

16 aralık 2024 14:20

10. Cidden bazı influencerler illaki mert vidinli'nin yaninda takılıyor.ezgi fındık da bı ara tatile gidiyordu swiss otel bilmem ne kar tatili

16 aralık 2024 14:23