bugün otobüsteki olaydan sonra bazı kızların gerçekten aptal olduğunu düşünüyorum?

akşam 6 civarı otobüse bindim. hareket ettikten birkaç dk sonra şoförün hemen arkasındaki ikili koltukta bir kız ve erkek oturuyordu tahmini 20nin ortalarında yaşları. erkek birden senin ağzını s*kerim sülaleni s*kerim vs küfretmeye başladı herkesin duyacağı şekilde. sonra birkaç amca tepki gösterdi küfredemezsin bu şekilde vs diye sonra orada koptu olay zaten geri zekalı erk*k amcalara da küfretmeye başladı üstüne yürüdü konuşan amca polis olduğunu söyledi kimlik çıkar vs diyene kadar zaten neredeyse hırpalıyordu ayırmaya çalıştılar cesaretin varsa çık dışarı öldüreceğim seni dedi kaç kez. kız da aptal bağırmaya başladı ve ne diye :ddd dokunmayın sevgilime dokunamazsınız diye bağırdı deli gibi gerçekten şok oldum. polis olduğunu söyleyen amca zorla indirildi sonrasında pidesi falan kaldı otobüste salak kız da diyor ki verin ekmeğini insin. şoförün yanında bayağı üst üste bir boğuşma oldu bir kız arada kalmış bir an ağlamaya başladı. başka bir genç adam da polis çıktı ayırmaya çalıştı ama o da fiziken o erkekten biraz zayıftı herhalde o yüzden pek müdahale edemedi ona da laf ettiler otobüste. bir amca bu erkeğe vatan haini falan demiş o kısmı kaçırdım ne ara dedi ona da deli gibi küfrediyordu adama senin kafanı cama sokarım falan dedi zaten her lafı öyle öldürürüm böyle yaparım iğrençti gerçekten.

1. bazı kızların aptal olduğunu yeni mi anladın? böyle primat bozuntusu yamuk siklilere hasta olan bir sürü kadın var. babaları da böyle şerefsiz olduğundan büyüdüklerinde de şerefsiz erkeklere düşüyolar. sonra iyi ihtimalle küfür, dayakla geçen bir ömür; kötü ihtimalle kadın cinayetine kurban gitmek.

3 nisan 2024 22:36

2. Süslü kadın düşmanı değilim aptallığın cinsiyetsiz olduğunu kabul ediyorum ben de. Bir de ülke olarak ilişki anlayışımız çok toksik yani nefret ettim. Kimse birbirine alan tanımaz, saygı duymaz. Böyle alan tanısalar seni sevmiyor olur, saygı duysalar sevmiyor olur ve ister istemez çevrendeki yorumlardan etkileniyorsun. Yani küfürü yiyip oturmayı ay erkeğim beni kıskanıyor, sahipleniyor olarak algılayan çok fazla kadın var maalesef. Toplum olarak insan profilimiz düşük, cahiliz. Bu yüzden kimsenin ilişkisine karışmıyorum. Kaldıramıyorum.

3 nisan 2024 22:40

3. sonra biraz ayırdılar yakınlarda bir polis merkezi vardı orada inince kim kimden şikayetçi olacaksa gelsin dedi genç polis. bu salak erkek diyor amcaya darp raporu alacağım falan ama asıl milleti boğazlayan kendisi. bir yandan da kıza seninle işimiz bitti uzak dur benden falan diyor kız hala onun yanında konuşalım vs diyor. 2 dk ayırmışken bile dili susmadı küfretmeye devam etti sonra yine saldırdı bayağı birbirine girdiler bu kez iyice insanlar da arka kapıya kaçıştı gerçekten korkunçtu. şoföre de dur diye bağırıyoruz hâlâ gidiyor ki trafik de var zaten milim milim gidiyor dursa ineceğiz. orta kapıya geldim inecektim açılırsa ağlayan kız da gelirken bir anda fenalaştı yardımcı olmaya çalıştım başkaları da geldi bir yandan bağırıyorum kapıyı aç diye. hâlâ boğuşuyorlar inşallah kaza yapmayız diyorum içimden de. sonra durdu yolun kenarında başka bir kızla beraber kızı çıkardık dışarı. diğer kız da tıp öğrencisi çıktı neyse ki sakinleştirmeye çalıştı falan. biz kızla ilgilendik bir süre otobüs devam etti. bir baktım 50 mt sonra bu salak herif ve sevgilisi. onları da indirmişler herhalde yumruk falan yedi yüzü kızarmış burnu falan kanıyordu pek de bakmadım midemi bulandırıyordu. ve yine şok oldum kızın hâlâ erkeğin yanında olmasına.

3 nisan 2024 22:40

4. ikisini gördüğümüzde hâlâ kavga ediyorlardı erkek hâlâ bitti işimiz vs deyip küfrediyordu kız ısrarla gitmiyor. yani cidden gitmesi için daha ne gerekiyor acaba çekip vurmadığı kaldı çünkü. korkunçtu gerçekten nesi var da bırakamıyorlar anlamıyorum bir tarafları altından mı bunların. yani zaten biliyorum aptal insan çok ama şu olayla da iyice emin oldum bazı kızlar böyle seçtikleri insanlarla yaşadıkları şeyleri hak ediyor. yani gözümün önünde hâlâ deli gibi gözünü açıp dokunmayın sevgilime diye bağırdı. vallahi böylelerine bir şey olsa acımam. ne sakinleştirmeye çalıştı iki tamam dese belki zaten uzamazdı ama kendisi de sorunlu sevgilisi zaten potansiyel katil.

3 nisan 2024 22:48

5. Konum tc olmasa şak diye polis şak diye tıpçı çıkmasına trol derdim..

3 nisan 2024 22:50

6. Şimdi soru cevap kısmında denyo sevgililerini, flörtlerini, kocalarını anlatan süslüler koşa koşa gelirler yorum yapmaya. Hani onların sevgilisi de böyle ama o kadar da değil. Sen de muhtemelen böyle düşündüğün için kadın düşmanı fln olursun.

3 nisan 2024 22:52

7. a4 polis çıksa ne olacak bir halt yapamadı dövülmemek için uzak durdu. tıpçı da öğrenci zaten. istanbulda bu olay yani zattiri zort bir anadolu şehrinde değil. olayı anlatmak istedim anlatıyorum ki saf salak her kadını da kadın diye savunmayalım diye.

3 nisan 2024 22:53

8. fenalaşan kızla ilgilenip ona eve ulaşabilmesi için taksi ayarlamaya çalışıyorduk durak vardı ama taksinin şoförü yok. oradan yine bu iki salak çıktı kız diyor duraktaki adama çok kötü kanaması var hastaneye gitmesi lazım aynen kesin vardır alt tarafı burnu kanamış keşke kopsaydı. neyse bir şekilde kızı da ulaştırabildik. yakında o kızın haberi falan düşerse şaşırmam. işin komik tarafı yanımdaki yardım eden kız dedi o salak kız biber gazı çıkarmış indirilmeden önce ben oraları görmedim hiç. yani yanında biber gazı taşıyor asıl yanındaki herifte kullanması gerekirken. öğrenince tekrar şaşırdım kaldım. nasıl bir akıl ve ruh hali içinde gerçekten aklım almıyor.

3 nisan 2024 23:02

9. Öyle zaten. Erkeklere aptal falan deniyor ama etrafımda hep erkek tarafından manipule edilen kadınlar görüyorum

3 nisan 2024 23:02

10. manipülasyon gerçekten var doğru ama manipülasyona uğrayan kızlarımız manipülasyonun ne olduğunu da biliyorlar. her türlü sosyal mecrada bulunuyorlar her türlü akımdan geri kalmıyorlar ama ne hikmetse elin oğlu bunlara büyü yapmış gibi gözlerini kapatıyorlar. iş işten geçince manipüle edildim oluyor hepsi. yani gerçekten cahil ve bilgiye ulaşamayan bir köyde falan yaşayan kadının birinin başına gelse tamam derim çünkü çaresiz. ama birçok kişinin çoğu şeye ulaşımı var artık. daha da katlanmalarının tek sebebi aptallık. yanlış anlamayın çaresiz durumlardan bahsetmiyorum. neden bahsettiğimi anlayacak olan anlar bence.

3 nisan 2024 23:09