burberry her blossom’a benzer koku biliyor musunuz?
muadil, zara, muscent veya dekant mı alsam? çok beğendim ama bütçemi aşıyor şu an
cevaplar
david walker'da tipatip ayni koku chartina sahip olan muadili var ve orijinal parfümle ayni diyebilirim. acilimi, cevreye yayilimi ve tendeki kaliciligina kadar ayni 🥰
kodu scuat b3'mus suslu simdi baktim
18 mayıs 2023 08:50
fragranticada zara wonder rose'u benzetenler olmuş ama yine de bir gidip koklasan iyi olur süslü her zaman çok da benziyor olmayabiliyor
18 mayıs 2023 09:44
davişd walkerdan memnun musun anonim1
18 mayıs 2023 09:46
muadil parfum ariyorsam ilk olarak david walker'a, daha sonra muscent'e bakiyorum oyle soyleyeyim anonim2 suslum. muscent'te o her parfumlerinde mutemadiyen aldigim ama ne oldugunu cozemedigim muscenti muscent yapan bir koku farkliligi var ama david walker'da o yok. orijinal parfumu nasilsa muadilinin de tenimde durusu ayni oluyor, o yuzden memnunum diyebilirim:)
18 mayıs 2023 10:27
Herkese teşekkür ederim, muadil hiç kullanmadım denemek istiyorum. Wonder rose, dior jadore'e muadil demişler ama bir bakayım.
18 mayıs 2023 13:43
dior jadore zara rose aslında
18 mayıs 2023 13:55
Tuberose nasıl bir koku süslüler, wonder rose ile ikili seti varmış mağazada bulursam onu alayım
18 mayıs 2023 14:06
A1 ty sayfalarına yazdım burberry her blossom mevcut değildir yazmışlar, bahsettiğin ürün için de armani muadili demişler. Tek notası farklı sanırım her blossom da erik var bunda zambak.
18 mayıs 2023 18:41
trendyol saticilarini zan altinda birakmak istemiyorum ama soru cevap aparatindaki gorevli insanlarin kod listesi dahilinde cok bilgili olduklarini sanmiyorum geneli yanlis bilgilendiriyor ki sizi de yanlis yonlendirmisler:( ya subelerine gidip aklinizda olan parfumu denemek isteyebilirsiniz ya da fragrantica'nin nota piramidi ile dw'in kendi resmi sitesindeki parfum nota aciklamalarini karsilastirarak aradiginiz parfumu bulabilirsiniz suslum
(link: https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-Blossom-54574.html bu da burberry her blossom'in fragrantica sayfasi)
18 mayıs 2023 18:53
Teşekkür ederim a1, baktım notalarına zaten david walker da zambak var, her blossom da onun yerine plum blossom bu işte erik yazmıştım az önce. Tek fark bu nota diğerleri aynı. Denk gelirsem mağazasına bakarım. Yardımınız için teşekkür ederim