burun kılları için bir çözüm var mı?

selam süslüler. burnumdan resmen kıl fışkırıyor. küçük bir makasla kesmeye çalışıyorum ama o görüntü bir türlü gitmiyor. burun deliklerim yandan biraz geniş gözüktüğü için kıllar daha çok göze batıyor. önden bir sıkıntı yok ama burun ucum aşağıda olduğu için bu şekilde. sizce ne yapabilirim? ağda fikri beni çok korkutuyor

1. (link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/category/_kulak-burun-kılı-temizleme-makineleri-465825.html?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIwanDgqiu8gIVg5iyCh3Rewh0EAAYASAAEgK5SfD_BwE burun kılı alma makinesi)

13 ağustos 2021 18:28

2. Ben yıllardır ağda bandıyla alıyorum a2 sağolsun artık yapamayacağım sanırım :(

13 ağustos 2021 18:31

3. Braun’un Face epilator’u var. Kendim henüz deneyimlemedim ama aynı dertten muzdarip olduğum için şuan aklımda bu var. Model hakkında tam bilgim yok araştırabilirsiniz google’a böyle yazarsanız. Ucu cımbızlı kökten alacaktır, acılı olabilir. Bıyık kaş gibi bölgelerde de kullanılabiliyor kökten aldığından.

Diğer fikrim ise, Erkeklerin tıraş setlerinde hem burun içi kılları hem de kulak içi kılları gibi ulaşılması görece zor ve küçük alanlara uygun başlıklar oluyor, benim aklıma bu tarz dönen ve ufak başlıklı makineler geldi. pilli şarjlı oluyor. ama kökten almaz keser daha çok tıraş makinesi olduğu için. acısız olacağını düşünüyorum. braun’dan daha az maaliyetli olabilir.

13 ağustos 2021 18:35

4. a1 benden önce davranmış:)

13 ağustos 2021 18:36

5. (link: https://www.rossmann.com.tr/ideenwelt-kozmetik-tras-aleti-p-si12062688 Rossmann)

13 ağustos 2021 18:38

6. Bu kadar insanın burun kıllarını almasına şaşırdım ben hiç almadım yaş 28. Hemen aynaya koşucam birazdan ne bileyim hiç rahatsız olmadım farkında bile değilim öyle dışarı fışkıran birşeyde yok hayret içinde okudum soruyu

13 ağustos 2021 18:54

7. ben agdayla aliyorum cunku burnum cok kalkik ve killar cok gozume batiyor.

13 ağustos 2021 19:07

8. Anonim 2 hasta mısın ya nerene ne battı da celallendin. Git burun kıllarınla oyna agsgsag

13 ağustos 2021 19:22

9. Sen kıllarından bahsetmişsin ben de olmamasından ne haset insansın ya yazık. Böyle ömür geçmez sana söyleyeyim git burun deliklerine lazer yaptır belki kurtulursun hasetinden

13 ağustos 2021 19:36

10. A6 tam bir embesilsin