ceyrek altin bozdurup yerine ne alabilirim?

ananem butun torunlarina hediye birer ceyrek altin almisti susluler. ama suan ben tasimiyorum bile kaybederim diye, ananemde duruyor. yalniz bu sekilde bir anlami yok gibi. yerine alabilecegim guzel bir zincir bulabilir miyim sizce? degeri duser mi? kupe ve bileklik istemiyorum ancak ne alabilirim? incecik bir zincir de istemiyorum ama zincir fiyatlari da baya yuksek.. fikri olan yazabilir mi ne alabilirim

1. Aslinda kolye cok seviyorum suslu, hatta bir ince zincirim vardi ne yazik ki satmak zorunda kalmistim gecen yil.. benim boynum her seyi karartiyor, boynumda iz cikiyor zira altin bile boynumda hafif bir iz birakiyor ama kolye cok sevdigim icin bir zincir almak isimi gorurdu. Bir de ananemin hediyesi hani, boynumda onu animsatacak bir zincir tasimak daha makul geliyor ilerde satmaktansa, ki satmam bu yuzden :)

3 mayıs 2019 19:24

2. Nasil yani ceyrek altin 250 tl mi suan? Taki kullanmiyorum fazla sadece kolye seviyorum o da yuzume isilti veriyor o yuzden neyse ben en iyisi bir kuyumcu ile goruseyim

3 mayıs 2019 19:50

3. yalan yanlış bilgi vermeyin şurada ne 250 lirası çeyrek altın olmuş 403 lira biraz önce baktım daha. 400 liraya da illa ki bir şey alırsın yani.

3 mayıs 2019 19:59

4. ayrıca çeyrek bozdurup gümüş almak da nasıl bir aklın ürünü bozdurma kız koy kenara benim de var öyle kenarda duruyor kaç yıldır altın bu sonuçta akmaz kokmaz. anneannenin elini de benim yerime öp süslü duygulandım kadıncağız ne güzel düşünmüş.

3 mayıs 2019 20:02

5. Altın bozdurup gümüş al diyen ve altını 250 tl gören neyin kafasında bilmiyorum ama kendisini fani dünyaya davet ediyorum. 400 liraya ince zincir gayet de bulursunuz. Olmadı üzerine 50 tl koyuverirsiniz. Daha kalın alırsınız. Alırken gramını sorun. Birkaç kuyumcu gezmeyi ihmal etmeyin. Nakit ödeyeceğim. Son fiyat mı diye sormayı unutmayın.

3 mayıs 2019 20:05

6. lütfen çeyrek bozdurup gümüş almayın, böyle bir şey olabilir mi ya? bence zarif küçük bir küpe alırsınız hem hatırası da olur.

3 mayıs 2019 21:52

7. Ben altinin o kadar olmadigini biliyorum zaten. Hafif bir ironi soz konusuyd yazdigmda. Ayrica yukarda da belirttigim gibi "zincir fiyatlari ucmus" yazdim. Yani bir arastrma yazdim, bir cikar yol buramadim fikir almak istedim. Bana gerizekali veya arastirma yoksunuymusum gibi anlamsiz tavsiye vermeniz sacma. Komik.

3 mayıs 2019 22:23

8. Süslü çeyrek parasına gayet güzel zincir eder ince olanlardan. Hatta daha 1 hafta önce kendime yüzük sordum şu modern olanlardan reis kuyumculuk tarzı 200-300 arası değişiyor dedi kuyumcu

4 mayıs 2019 10:44