cildi daha beyaz aydınlık gösteren saç rengi ,kıyafet rengi vs?

nedir süslüler?

1. Daha beyaz değil ama daha aydınlık, sağlıklı gösteren renkler cilt alt tonunuzla uyumlu olan renklerdir

14 aralık 2020 15:44

2. ben açık buğdayım. bordo, kahverengi,taba, siyah giyince bembeyaz sağlıklı görünüyorum. ama beyaz, sarı, açık pembe gibi renkler giydiğimde tenim çok soluk ve garip bir şekilde koyu görünüyor :/

14 aralık 2020 15:47

3. Açık bugdaysa cilt alt tonunuz büyük ihtimalle sıcak ilk yazdiginiz sıcak renkler zaten diyer yakışmıyor dedikleriniz soğuk

14 aralık 2020 16:10

4. evet süslü sanırım sıcak alt tonluyum. sıcak renklere bakacağım öyleyse :) teşekkürler

14 aralık 2020 16:13

5. beyaz tenliyim ama tam vampir beyazı gibi kendimden yola çıkarak siyah rengimi pat diye ortaya çıkarıyor beyaz ise belli etmiyor biraz daha ten rengimi yumuşaklaştırıyor bence siyaha yönelebilirsiniz

14 aralık 2020 16:18

6. süslü dolabım ağırlıklı olarak siyah, kahverengi, bordodan oluşuyor. bir de saç rengi değşikliğine gitmek istiyorum da ona pek öneri gelmedi :)

14 aralık 2020 16:26

7. Verdiğin bilgilere göre cilt alt tonun ayrıntılı olarak " deep autumn" diye düşünüyorum (link: https://pin.it/1s84RvP Bu tablo) (link: https://pin.it/2O3Uqun Ya da bu bakabilirsin bunlarin turevlerine) renk konusunda sana yardımcı olur diye düşünüyorum beyaz ve pastel soluk renkler tenini daha solgun ve sarımsı gösterir, sıcak ağırlıklı bordo, kahverengi, haki renkleri ve siyahi iyi tasirsin. Renk konusunda da sarı ve küllü tonlardan uzak dur sıcak kumral, karamel tonları sana yakışır. Kızıl tonlari istiyorsan da cırt kizmizi/bakır yerine içinde mor bulunduran mürdüme yakın tonlar iyi gidebilir.

14 aralık 2020 18:34

8. (yazar: summerbummer) ya süslümmm çok teşekkür ederim. hepsini inceleyeceğimm <3

15 aralık 2020 00:49