cytotec ile düşük yapan var mı?

eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz 3 senedir, bunun bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum. bu hafta mens olmam gerekirken yaklaşık 7-8 gündür olmuyorum. normalde asla gecikmezdi tam zamanında olurdum. yarın b hcg vericem. pozitifse kadın dogumcum cytotec ile düsük yaptıracagıbı söyledi. kullanıp ilk aylarda düsük yapan var mı? süreci anlatabilir mi?

1. O cocugun laneti sizin gibi akilsizlarin ustune olsun. Korunan, yine de hamile kalan ve istemeyen birinin kurtaja hakki var ama senin gibi "nolacak yea" diye bir canlinin hayatini elinden alanlarin yok. Sorumluluk sahibi olsaydin da buna gerek kalmasaydi ya. Midem bulaniyo rahat ve bencil insanlardan.

8 ağustos 2021 02:14

2. Düşük yapmaya niye çalıyorsunuz? Her türlü kürtaj olmayacak mısınız? İlaca ne gerek var?

Ayrıca doğum kontrol hapı kullansaydınız bari hadi kondom kullanmıyorsanız. İlginç gerçekten bu devirde.

8 ağustos 2021 04:14

3. lol aptal falan mısınız :d iyi spermlere de üzülelim o zaman hepsi çocuk olcaktı onların hak mak zırvalamışsınız yine :d gebeliğin her aşamasında kürtaj uygulanmaz bazen kimyasal olarak düşük yaptırılır erken dönemde özellikle, bi tek tabi kürtaj duymuşsunuz süslü sözlükten aldığınız cinsel eğitiminizde bilmiyosunuz bunları :f

8 ağustos 2021 04:27

4. Süreci de 'kadin dogumcunuza' sorun madem.

8 ağustos 2021 09:06

5. Benim arkadaş bu ilaçla düşük yapmıştı evde. Doktor vermişti ilacı akşam iç zaten düşük yapacaksın merak etme bir şey olmaz sabah da gel son muayeneni yaparız demişti. Hafif bir karın ağrısıyla tuvalete gitmişti ve düşmüştü. Çok az da kanama olmuştu ama geçti birkaç saat içinde. Sabah da doktora gidip muayene olmuştu bitip gitmişti öyle.

8 ağustos 2021 10:36

6. Dağılabilirsiniz b hcg negatif :)

8 ağustos 2021 21:32

7. Cocuk istemiyorsan korun bari. Bebeg dusunme hadi kendi vucudunu düşün be. Bir kurtajin vucuda ne kadar zararli olduğundan haberin var mi? Ama tabi erkeklerin keyfi daha önemli <333

8 ağustos 2021 21:42