dün küçük bir mutfak kazasıyla elimi yaktım. flörtlestiğim biri vardı son mesajda emoji koymustum.okuldan eve gececekti?

mesajını görmedim, insan bir yazar ne yaptın diye demiş.görmemesi gibi bir ihtimal var mı ya? insan konusmaya girer bakar ne yazmısım en son diye. saçmaladığını düşünüyorum ama üstelemedim. bileğimi yaktım dedim nasıl oldu geçmiş olsun yazmış. sizce yeterli mi ben mi ilgi delisiyim fjfjfjfk eski manitam 40 kez sorardı, acıyor mu bakıyım falan diye. bu beyefendi daha son mesajıma cevap vermemiş bir de bana kızıyor merak etmedin diye.

1. Süslüm okurken bunaldım dksksjcn kaç yaşındasınız ve geçmiş olsun.

11 mayıs 2024 11:23

2. 20 yaşından büyükseniz vücudunuzda kalıcı hasar bırakacak, kronik bir sorun oluşturacak ya da sizi engelli bırakacak veya ölümcül bir hastalığınız yoksa yeterli.

11 mayıs 2024 11:25

3. :( 22 yaşındayım, teşekkür ederim kızlar. İz kalabilir emin değilim fakat kendisini merak etmemi bekliyor ama o beni merak etmiyor bu noktaya sinir oldum sanırım

11 mayıs 2024 11:27

4. En azından fotoğraf at bakayım diyebilir. Çok mu yaktın nasıl diye sorar. İki taraf da ilgi bekliyor ama birbirinizi merak etmiyorsunuz

11 mayıs 2024 11:30

5. Süslü iz derken ufak bir yanık izinden bahsetmiyorum:) Allah korusun bir uzvunuzu kaybetmemişsiniz. Kendiniz de söylemişsiniz küçük bir kaza. 5 kere sorulacak saat başı durum bildirecek bir şey değil ki.

11 mayıs 2024 11:32

6. Süslüm genel olarak böyle o benden çok ilgi bekliyor, birşey oluyor şakasına da olsa küstüm demesi beni sinir ediyor. Küsmek ne ya kaç yaşındayız djdjdjdj evine gidince mesela kaç saat yazmıyor ama ben geç yazınca aklına gelmedim mi diyor djdndjem tek bu değil galiba üst üste birikince saçma bir ilişkiye dönüşeceğini hissettim

11 mayıs 2024 11:39

7. 27 yaşındayım. Elim kapıya sıkıştı. Tırnak kısmım morardı. Sevgilim hastaneye götürdü duyar duymaz. Çatlak vs olmadığı belliydi ama yine de baktırdı. O elimi kullanmamam için kapımı açıyor, yemeğimi hazırlıyor, sürekli öpüp bakıyım bugün nasıl oldu diyor. Bunu senin için yazmadım ss. 20 yaşı geçse de bebek gibi seven seviyor 60 da olsanız 80 de olsanız ilgilenmek isteyen ilgilenir. Sizle kimse ilgilenmiyor ve buna normaliniz olacak kadar alıştınız diye soru soranlara ne saldırıyorsunuz

11 mayıs 2024 11:41

8. Süslüm haklısın, benim normalim bu değil dediğin gibi. Arkadasıma anlattım buradakilere benzer bir tepki verdiği icin üstelemedim. Sorun bende mi diye buraya da yazmak istemistim. Bir de seven merak ediyor, üst üste binince bu tarz seyler daha net anlasılıyor. Tamam ben de flört döneminde olduğumuzu bilip asırı abartmıyorum ama bir mesaj atıp cok acıyor mu diye sorabilir.

11 mayıs 2024 11:44

9. A4 e katılıyorum. Her şeyde küsüp alınan her konuda kendini haklı görür. Öz güveni düşük gibi geldi süslü. Korumacı, sahiplenici, güven verici değil sürekli ilgi sorulmak bekleyen çocuk gibi.

Kol kopsa, hastanelik, ağır şekilde yakınca herkes yardım eder sorar. Önemli olan basit şeyde bile merak edip sorması. İlla büyük bir şey olmasına gerek yok

11 mayıs 2024 11:46

10. Sorun mu var yazmış acıyor hala dedim, dikkat etsene, ben kahvaltıya gidiyorum yazmış.

11 mayıs 2024 11:51