daha önce sormuştum fake hesaptan seni seviyorum mesajı geldi diye?

yazan eski sevgilimmiş gerçekten. ayrılalı 1 aya yakın olacak. onu çok özlüyorum içim gidiyor düşündükçe. her yerden engelledim içim yana yana ama konuşmak istiyorum. çok çirkin ayrıldık birbirimizin yüzüne bakamayacağımız şekilde. sorun sevginin bitmesi değildi başka şeyleri yürütemedik. sizce içime gömüp unutmalı mıyım yoksa engeli kaldırmalı mıyım bir şekilde ulaşmalı mıyım. çok ama çok üzülüyorum

1. fake hesaptan yazdığına göre yüzyüze bakamayız artık diye düşünmüyor demek ki.

15 şubat 2024 20:51

2. İlişkinizin içeriğini bilmiyorum ama suanki kocamla geçen sene bu zamanlarda birbirimizin yüzüne bakamayacak kadar ağır sözler söyleyerek ayrıldık.

15 şubat 2024 20:59

3. Daha önce de ayrılıp barıştığımız oldu ama hep ilk adımı ben attım. Artık böyle yapmak istemiyorum ama onunla tekrar konuşmak da istiyorum. O da beni engellemiş zaten. Ben engeli kaldırsam mesajı alıp bişey der mi acaba

15 şubat 2024 21:01

4. Süslü sürekli ayrıl barış iliski için bir şey diyemeyeceğim sürekli ilk adımı atman gereken bir erkekle barışmani öneremem burda konularda önemli.

Karşındakide en az senin kadar özlüyor seviyor ise barışmak mantıklı. Bir tarafın sürekli ödün verdiği ilişkiye geri dönmek mantıklı değil.

15 şubat 2024 21:12