dating app’ten tanışıp ilişkiye döndüren var mı?

yüzde 90’ı çöp belli de, tek tük de olsa düzgünler var gibi. sizin böyle bi ilişkiniz oldu mu veya çevrenizde duydunuz mu?

1. süslü internetten tanıştığın insanlara güvenme. lütfen.

23 mayıs 2022 14:30

2. evlenen var arkadaşlar. biz 2022'ye girdik sizi de bekliyoruz.

23 mayıs 2022 14:31

3. Küçük değilim 30 yaşındayım. Bugüne kadar internetten tanışıp arkadaş olduğum kişiler oldu zaten. Ama kısıtlı bi iş ve sosyal çevrem olduğu için bi denemek istedim. Bi arkadaşımın şu anda 3-4 aylık bi ilişkisi var. O tavsiye etti. Tabii ki gözü kapalı güvenmiyorum, aynı anda birkaç kişiyle konuşulduğunu biliyorum, ben de konuşuyorum çünkü. Düzgün olmayanları, boydan foto isteyenleri, 2. Günden direkt eledim zaten. Ama çok saygılı şekilde konuştuğum kişiler de var birkaç gündür, onlardan bi cacık olur mu diye düşünmüştüm aslında.

23 mayıs 2022 14:34

4. A2 benim çevremde baya garip karşılanıyor nedense. Sen tecrübeliysen işin inceliklerinden bahsedebilir misin biraz?

23 mayıs 2022 14:36

5. genel olarak "internetten tanışılan kişiye güvenme" düstru 2000'lerde kaldı. bence sözlükte, app'te, instagramda tanıştığınız kişileri size "daha az" yalan borcu olduğu için okuması daha kolay. biraz sosyal medyayla ilgiliyseniz herkesin hesaplarına ulaşabiliyorsunuz zaten. çoğunlukla insanların niyeti seksse veya gerçekten tanışmaksa anlaşılıyor. ayrıca sekse yüzde yüz düşman gibi yaklaşmayınca daha kolay iletişim kuruluyor. sevişmek istemeyen zaten sevişmez. tik tok'ta 40 yaşında adamdan gelen mesajla, 23 yaşında adamdan gelen mesajları farklı değerlendirmek gerekiyor. biraz daha kendi çevrenize benzer çevrelerden olunca kolayca iletişim kuruluyor. ilk buluşmada kalkıp ücra bir eve gitmedikçe başınız ağrımaz diye düşünüyorum. maksimum engelliyorsunuz zaten.

23 mayıs 2022 14:42

6. benim amcam bile internetten evlendi lan, adam bildiğin 45 yaşında, koca adam. doğru soru internetten tanışmayan var mı şu devirde?

ben 2 sene önce tanışıp ilişkiye döndürdüm. tinder filan değildi tabii ki. tinder leş, diğerlerinde de bir takım kıstaslar var.

yani gidip, ilk buluşmada eve çağıran adamı elediğin sürece, ne bileyim, konuyu sürekli sekse getiren adama siktiri çektiğin sürece çöp olduğunu düşünmüyorum.

bir sürü normal ve düzgün insanla tanıştım. kimi çok efendi olmasına rağmen etkilenemedim, bazısıyla o flört isteğim gelmedi.bazısıyla da oldu yani. insanların red flaglerini görebiliyorsanız, pişman olunmuyor

23 mayıs 2022 14:47

7. Teşekkür ederim a4, aradığım cevap buydu. Evet red flag'leri görebildiğimi düşünüyorum. Muhabbet biraz ilerledikçe anlaşılıyor zaten. Ben bu güne kadar çok ön yargılıydım, onu kırmaya çalışıyorum. Tinder değil evet, başka bir uygulama kullanıyorum.

23 mayıs 2022 14:50

8. Tinderdan tanıştığım adamla 2 yıldır gayet güzel bir ilişkim var süslü. Çok aşığım, onun da aşık olduğunu çok sevdiğini her hareketinden her sözünden anlıyorum. Evlilik yoluna da giriyoruz yavaştan. Netteki hiç kimseye güvenmeyin lafı bana saçma geliyor çünkü herkes kötü değil. ama doğru seçimler yapın lütfen. Biz 3-4 ay falan tanıdık birbirimizi, görüştük buluştuk sohbet ettik sonrasında tamam dedik. Her şeyiyle tanıdıktan ve güvendikten sonra her şey güzel olur. Önemli olan tek şey anında bağlanma, her dediğine tamam deme, sana saygı duymuyorsa konuşmayı bırak, seks yoksa ben de yokum diyorsa en önce sen yok ol.

23 mayıs 2022 15:13

9. 2017de tinder üzerinden tanıştık, 4 ay flört ettik, görüştük. Akabinde ilişki başladı. 1.yılımızda ailesiyle tanıştırdı. Şimdi 5 yıl bitecek, kariyer diye tutturdugum için evliliği erteledim hep ancak önümüzdeki sonbaharda aile arasında söz nişan düşünüyoruz bakalım. Yaşlar 27-29

23 mayıs 2022 15:18

10. Arkadaşım tinderdan tanıştığı kızla evlilik yolunda