davet edilmeyi bekleyip edilmediğiniz bir düğüne +1 olarak katılır mısınız?

süslüler, maalesef çıkmaz bir yola girdim. iş arkadaşım evleniyor ve ben davet edilmeyi beklerken edilmedim. ama aynı işyerinde çalışan fakat ilişkimizi henüz kimseye söylemediğimiz sevgilim bu düğüne davetli ve onun +1'ı olarak katılmamı öneriyor. yeni sevgilinizi görücüye çıkarmak için bu düğünü seçer miydiniz. düğünü olan kişi ile pek yakın değiliz ama tüm iş arkadaşları davet edilirken benim edilmemem aşırı moralimi bozdu. sizce gelin kızı sinir edeyim mi +1 olarak gidip. ilişkimizi henüz açıklamayı düşünmüyordum ama bu durumda kararsız kaldımm

1. Bu zamanda ben davet edildiğim düğüne gitmiyorum davet edilmediğimi hiç düşünmem bile.

23 ağustos 2020 22:14

2. Düğün ileri tarihli süslü, ekim ayında. O zamana durumlar neyi gösterir bilmiyorum elbette

23 ağustos 2020 22:16

3. sizin yerinizde olsam kesinlikle gitmem. beni davet etmemiş niye gideyim +1 olarak

23 ağustos 2020 22:16

4. Mutlaka git beyaz elbise de giy

23 ağustos 2020 22:19

5. Beni davet etmemişse sevgilim neden gidiyor? +1 olmam tabii ki ama bu durumda gitmek isteyen sevgilinin düzgünlüğünü sorgularım.

23 ağustos 2020 22:20

6. Gidişatı düşününce zaten Ekim için tekrar yasak bile gelebilir ki düşünceniz çok saçma geldi bana.davet edilmeyen yere gitmek gereksiz

23 ağustos 2020 22:21

7. Suslu mantigim gitmeyin muhattap olmayın diyor. Ama ben gıcık bir insan olduğum için gidip "x (sevgilinizin adı) beni plus one olarak düğününe davet etti, gelsem sorun olur mu?" Derim, o da muhtemelen "yok canım neden olsun" der, "yok yani bir tek beni çağırmamıştın da ondan emin olmak istedim, sonuçta senin günün" derdim çünkü küçük hesapların peşinde bir insanım.

23 ağustos 2020 22:21

8. Gitmem. İş yeri değil de okul olsa, beyaz giyip gidebilirdim ama, iyi fikirmiş dkjfd

23 ağustos 2020 22:22

9. Kızlar sevgilim gelinin mentoru diyebiliriz. İlişkimiz henüz yeni sayılır ve benim davet edilmediğim düğüne sen de gidemezsin diyecek bir seviyede değiliz gibi hissediyorum. Aslında dediğim gibi ilişkiyi iş yerinde duyurmak istemiyordum çünkü hem üstüm hem de yaş farkımız var biraz. O ciddi düşünüyor ama ben emin olamadım. Gidersem sırf gıcıklığına giderim sanırım..

23 ağustos 2020 22:27

10. Kadının paşa gönlü istememiş sizi çağırmamış gıcıklığına düğüne gitmek niye? Ki tavrınıza bakılırsa çağırmamakta da haklı gözüküyor

23 ağustos 2020 22:36