defne samyeli neden yaşlanmıyor?

instagramda kızlarıyla olan fotoğraflarına denk geldim. kadın kızlarıyla resmen abla kardeş gibi duruyor. ki yüzünde sadece hafif bir makyaj var. 48 yaşındaymış ve en fazla 34 falan duruyor bence ya. sizce sırrı nedir? bir ara yüz yogası sayesinde böyle genç kaldığıyla ilgili açıklaması vardı ancak açıkçası pek inanmıyorum. bilen varsa paylaşsın lütfen :d

1. kızları tonla estetik yaptırdı kendisi yaptırmıyor mu sanıyorsun?

20 temmuz 2020 20:58

2. Süslü kesin estetik var biliyorum ama neden diğer ünlüler yaşlanıyor da defne aynı kalıyor? Yaptırdığı işlemler mi farklı ya da cilt yapısından mı kaynaklanıyor anlamıyorum gerçekten.

20 temmuz 2020 21:00

3. Defne samyeliye genetik diyenler ve duyguya genetik onun fizigi diyenler ayni tarikatin uyeleri sanirsam.

20 temmuz 2020 21:01

4. facelift yaptırdığına adım gibi eminim diğer ünlüler o kadar invasive işlemlere cesaret edememiştir ama bu kadının tek gelir kaynağı görünümü, dolayısıyla ne gerekiyorsa yaptırmıştır.

ha bunun dışında tabii ki o vücut sadece genetikle olacak bir şey değil deli gibi spor da yapıyor.

20 temmuz 2020 21:05

5. Genetik tamamen. Herkes onun yaptırdığı işlemleri yaptırıyor

20 temmuz 2020 21:10

6. Düzenli botoks sağlıklı beslenme fiziği tabiri caizse genç kız fiziği gibi yüzü içinde tabi botoks yaptırıyodur şöyle bir şey var ki bazende genetikte etkili annem karadenizlidir ve bana karadenizliler zor yaşlanıyor givi geliyor konudan alakasız çol hafif göz çevresinde kırışıklık var o da gülünce annem 51 yaşında bu arada 38 sanıyorlar genelde zosjxkfıır

20 temmuz 2020 21:12

7. genetik :'( annemin ayni yastaki (50) kuzeni yuzunu sabunla yikiyor sadece cildi 35 yasinda gibi kirisiksiz ve gergin :( annemin cildini allah kurtarsin :d ben simdiden anti ageing kremlere abandin ama sonum az cok belli :d

20 temmuz 2020 21:14

8. Çocuk yiyor

20 temmuz 2020 21:17

9. Genetik, cilt bakımı, botoks/dolgu gibi işlemler, düzgün beslenme ve spor hepsinin birleşimi olunca böyle oluyor. Genç gösteriyor ama 34 göstermiyor bence 34'ü yaşlı kodladığınız için öyle düşünüyorsunuz. Özge özpirinççi, berrak tüzünataç, aslı enver vs. 35-36 yaşlarında kadınlar defne'ye baktığınızda bu isimler gibi görünmüyor yani, 40 yaş üstü olduğu belli yüzünden 40-42 gibi duruyor bence.

20 temmuz 2020 21:24

10. Genetikten bihaber olanlar her şeyi estetiğe bağlar. Ünlüleri geçin artık, köyde yaşayan bir tanıdığım var kadın 60 yaşın üzerinde. Yüzü belki nemlendirici krem bile görmemiştir. Bebek gibi bebeeekk. 30 35 yaşında birinin cildiyle aynıdır.

20 temmuz 2020 21:49