demir hapını gece yatmadan içmem mantıklı mı?

sabah aç karna için deniyor ancak sabah erken kalkıp ilaç içip kahvaltı için bekleme gibi bir rutine uyamıyororum zaten kahvaltıda da hep yoğurt, süt, peynir gibi ürünler tükettiğim için demir ilacının etkisini azaltacağından gece aç karna içip yatıyorum. sizce gece içmek mantıksız mı?

1. Ss ben de dediğin gibi içiyorum çünkü kahvaltıdan önce alınca üstüne çay içtiğim için değerler pek yükselmedi

22 şubat 2022 16:57

2. İçebilirsin gece de tabi. Hatta bazı insanlarda mide bulantısı yapar demir, onlara gece yatmadan içmeleri önerilir.

22 şubat 2022 16:57

3. Ay bir tek ben öyle yapıyorum sanıyordum 😂

22 şubat 2022 17:08

4. Tabii ki içebilirsin. Ben de öyle yapıyorum. Doktor tavsiyeli

22 şubat 2022 17:09

5. İlk defa demirin ac karna alindigini duyuyorum.

22 şubat 2022 17:19

6. aksam yemeginden sonra iciyorum ben. ben de ilk kez duydum aç karnina alindigini

22 şubat 2022 17:27

7. Kafein süt ürünleri vb demirin emilimini azaltıyor süslüler. Direkt emilebilmesi için aç karnına almayı tavsiye ediyorlar

22 şubat 2022 17:39

8. Suslu kafeinle kahveyle cayla sut urunutle alinmaz okay dr dunyadaki tek besin bunlar mi? Bana doktorum tok karnina demisti.

22 şubat 2022 20:04

9. A5 tek besin değil ama çoğu insanın gün içinde tüketebileceği şeyler. o yüzden 'tavsiye ediliyor' dedim siz tok alırsınız.

22 şubat 2022 20:53