dermatologlar neden hep la roche posay, avene, bioderma gibi markaların ürünlerini yazıyor reçeteye?

ucuz olup içeriği iyi olan ürünler de var ama hep bu markaları yazmalarının nedeni var mı, ne sizce?

1. Anlaşmadan dolayı

13 eylül 2020 13:43

2. avantaları vardır.

13 eylül 2020 13:44

3. Dandik diyen yazarın kafa yapısından istiyorum. Mucize değiller ama Gayet iyiler bence. Zaten doktorların içeriğe bakmak gibi bir zorunlulukları olduğunu sanmıyorum neyin iyi geleceğini düşünüyorlarsa onu verirler.

13 eylül 2020 14:03

4. eczanelerde bulunan dermokozmetik markalardan en bilinen ve ürün çeşitliliği fazla markalar oldukları için. reçeteye bu gibi ürünler yazılmaz ayrıca sadece hastaya önerilir çünkü bunlar reçete kapsamında alınan ilaç değildir yanlış bir ifade olmuş. a1 trollüğünü yapmış yine he dandik bunlar sen hep skinceuticals ürünleri kullandığın için :d

13 eylül 2020 14:09

5. A1 tam bir sonradan görmesin hahahah. Hadi canım sen la mer kremini sürmeye devam ett

13 eylül 2020 14:26

6. sonradan görme olmayan biri asla a1 yaptığı yorumları yazmaz. ne kadar çirkin bir ruh hali var.

7. Benimki de hep bioderma ve dermoskin öneriyordu

13 eylül 2020 14:32

8. A1 bas git bi aa. Boş boş konusuyorsun. Gören de cok kaliteli biri olduğunu zanneder. Trolll🤭

13 eylül 2020 14:32

9. Kavgaya dahil olmuycam dkgkhln Ben de son gittiğimde temizleyicimi sordu heimish green foam kullanıyorum içeriğini de gösterdim ama ısrarla değiştirmek istedi sirenol kullanmamı söyledi. ama benim yüzüm o kadar yağlı değil aksine yanaklarım kuru, doğru temizleyici kullanmayınca geriliyor ama en çok da yanak bölgesinde var sivilcem. bi de mesela inatla nemlendirici vermedi gerek yok diyerek, birkaç defa söyleyince iyi çok kurursa sür diyerek Bioderma verdi. Artık hiç güvenim kalmadı hiçbirine :(

13 eylül 2020 14:44

10. ilaç dışında (gizlinot: o bile şüpheli çünkü merhaba sivilce problemim var dedikten 15 saniye sonra reçete uzattı biri, hiç soru sormadı, yakından dahi bakmadı, 30 saniye sürdü doktor kontrolüm) ürün önerilerini ciddiye almıyorum çünkü anlaşmalı hepsi

13 eylül 2020 14:49