diş dolgusu sonrası yanak şişmesi ve agrıması?

kızlar merhaba, dişime gecen hafta dolgu yaptırdım bir klinikte, o gunden beri yanagım öyle şişti ki. tam duzelir gibiydi kontrole gittim doktor ödem oldugunu soyledi antibiyotik verdi sizce bu normal mi cok endiseliyim. 1 haftadır asimetrik bir yüzle geziyorum dun gece iyice artti, boyle bir sey basına gelen var mı? diş agrımıyor bu arada yanak tamamen şiş ve agrıyor.

1. Sizce ödem için antibiyotik kullanılır mı? Enfeksiyon oluşmuş farklı bir hekimden de görüş alın derim.

20 ocak 2022 09:13

2. Antibiyotik odeme de iyi gelir dedi, haklısınız farklı bir hekime daha gorunecegim

20 ocak 2022 09:42

3. anon1 +1, zaten antibiyotik vermiş muhtemelen diş kökünde iltihap var ama size dolgu yapıp geçmiş olabilir, mutlaka başka bir hekime görünün

20 ocak 2022 09:43

4. 3 yıl önce kanal yapılan dişimin kenarı kırılmıştı oraya dolgu yaptı aslında.

20 ocak 2022 09:46

5. Aldım randevu baska bir dis hekiminden, cok tesekkurler

20 ocak 2022 09:57

6. Merhaba an4, yorumun icin cok tesekkur ederim. Bence de odem olamaz yani cok da iyi bir klinige gittim diye düşünüyordum ama odem diye gecistirildi. Bugun baska bir hekimden gorus alacagım sanki diğer doktor muayene sırasında iyice yaydı bu sisligi.

21 ocak 2022 08:51