doğum sonrası korse öneriniz var mı?

merhabalar, yakın zamanda doğum yapacağım. lohusa döneminde korse kullanmak istiyorum ancak hangisini alacağımı bilemiyorum. sizlerin kullanıp memnun kaldığı ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim. bu arada ten lingerie'de kadınlar gününe özel 1 alana 1 bedava indirimi gördüm. markayı bilmediğim için kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim 💖

1. Hayret hamile olmanızı kıskanıp ağzı kopurerek hakaret eden manyaklat dolusmamis. Sağlıkla dogurun.

6 mart 2021 20:10

2. İnanır mısınız kesin öyle bir cevapla karşılaşırım diye düşünerek çekindim açıkçası.

6 mart 2021 20:20

3. Uzun süre ped kullanılacağından korseyi acılarla giyip çıkarmak zor oluyor, Hollanda'da kraliyet ailesi hastanesinde doğum yaptım, saralım mı dediler, anlamadım önce, annem sarın deyince şöyle 3 metreye 40 cm gibi steril bir kumaş getirdiler onunla sardılar karnımı, iyi ki de olmuş hiç sarkma vs olmadı, korseyi asla giyip çıkaramazsın, bel korsesi de çok çengelli o da zor

6 mart 2021 20:32

4. Oncelikle hayirli olsun, saglikla gelsin bebeginiz. amerikada yasarken derslerine keyifle gittiğim muhteşem bir hocam vardi, postunu linkledim. Kendisi de ikinci çocuğuna hamile suan. Bu tarz korseler derin nefesi engellediği icin, zaten yeni dogan stresi olan anne, derin nefesler alamayinca iyice darlanir diyor isin ozeti. Her sey estetik toparlama degildir, sagliginizi dusunun anneler diyerek kisa sure kullanim icin ancak önermiş. bir okumanizi oneririm

(link: https://www.instagram.com/p/B24E7yWpx2U/?utm_source=ig_web_copy_link linkledim)

6 mart 2021 22:07

5. Harika cevaplarınız için çok teşekkür ederim ☺️ aynı endişelere sahibim ben de ama kullanmayıp pişman olmaktan korkmuştum. Sanırım anam babam usulü bez sarmak daha işlevsel olacak. Bebek için aldığım müslin bezlerden bir tane de kendime yapacağım.

6 mart 2021 22:21

6. Teşekkürler a5. O yorumu her hamilelik sorusu açana "pandemide hamile kalanlar rerörö" yazan kitle için yazmıştım. Kıskançlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

7 mart 2021 03:37

7. Trendyolda lohusa korseleri var. Ebebekte de kolay takılıp çıkarılan bir tane model vardı. Onlara bakabilirsiniz. Cırt cırtlı olanlarla daha rahat edersiniz aslında. Biraz zaman geçince de yamuna önerebilirim ama biraz pahalı tabi.

7 mart 2021 09:13

8. Teşekkürler ☺️

7 mart 2021 10:05

9. Owli kullanıyorum ben, memnunum.

7 mart 2021 14:38