doggy, yüze boşalma, sert davranmak hoşuma gitmiyor?

burada böyle bir soru daha görmüştüm ama gerçekten beni çok aşağılanmış hissettiriyor ya dayanamıyorum öyle sert davranılmasına köle gibi hissediyorum. lütfen sevenler beni yanlış anlamasın ama kötü hissediyorum yani. tamam sekste aşağılanmak diye bir şey olmamalı ama kötü hissediyorum çok bütün hevesim gidiyor sanki bir mal mışım gibi hissediyorum. tabiki ben de zevk alıyorum ama kafamda böyle düşünceler var hep. bir de ekşide falan doggy seven kadın candır efsanedir falan yazıyorlar ama ben kendimi köle gibi hissediyorum nedense. böyle hissettiğimden dolayı dalga geçecek olan varsa lütfen yazmasın, zaten normal hayatımda da duygusal biriyim daha çok sevgi dolu ve romantik şeyler seviyorum ama bunları yapınca oturup ağlayasım geliyor. benim gibi olanlar var mı?

1. vanilla seviyorsun demek ki. Var böyle insanlar tabi

30 ağustos 2020 12:45

2. Bir pozisyona bu kadar anlam yüklemeseniz? illa yükleyecekseniz aldığınız zevke baksanız? Ben birçok pozisyona göre doggyden çok daha fazla zevk alıyorum. Hele sevdiğim adamla yaparken ekstra zevk.

Yüze boşalmayı ben de sevmiyorum çünkü bir kere gözüme kaçmıştı diğer gün enfeksiyon kapmıştı gözüm davul gibi şişmişti 10 gün ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. Bu yüzden sevmiyorum. Kendinizi biraz salın süslü bu kadar düşünürseniz seks sadece karşı tarafın zevk aldığı bir olay olur. Siz de almaya bakın.

30 ağustos 2020 12:46

3. E tamam sevmiyorsaniz yapmayin biz napalim?

30 ağustos 2020 12:47

4. a1 oral falan yapmak çok hoşuma gidiyor ama sert davranılması hiç hoşuma gitmiyor yani öyle direkt olaya dalıp misyoner yapıp bitirmiyoruz zaten.

a2 anlam yüklemek elimde olan bir şey değil işte yapamıyorum ben de istemiyorum anlam yüklemeyi ama o pozisyona ya da o sertliğe geçtiğimizde aklıma direkt bunlar geliyor elimde değil düzeltmeye çalışıyorum ama

30 ağustos 2020 12:49

5. a3 bir şey yap diyen olmadı zaten? sorunun hepsini okuduysan sorum "benim gibi olan var mı?" tekrar oku "benim gibi olan var mı?" diye sormuşum. okudun mu tekrardan? üçüncü kez yazabilirim bak.

çünkü genelde bütün kadınlar seviyor da benim gibi olan varsa yalnız hissetmemek için

30 ağustos 2020 12:51

6. Porno aleminde yaşamayın, yaşayan erkeklerden uzak durun sorun kalmaz.

30 ağustos 2020 12:52

7. benim erkek arkadaşım da acayip vanilya takılıyor. suratıma boşal, sert davran diyorum ama onun da hoşuna gitmiyor maalesef. her erkek böyle değil yani.

30 ağustos 2020 12:53

8. bende sevmiyorum daha çok soft ilişki hoşuma gidiyor, sizi anlıyorum o yüzden anormal bir durum yok ortada herkesin zevk anlayışı aynı olacak diye bir şey yok süslü.

30 ağustos 2020 12:54

9. a6 özür dileriz sıkıcı bi cinsel hayat istemediğimiz için<3

30 ağustos 2020 12:55

10. Olabilir. Sert davranılması benim hoşuma gidiyor ama yüze boşalmayı sevmiyorum. Doggyden de fazla zevk almıyorum. Bunda tek normal tek doğru yok ki.

30 ağustos 2020 13:01