dolap bu istatistikleri yanlış söylüyor olabilir mi?

ilk açtığımda 2 satış yaptım, koyduğum ürünler sıfır veya 1 kez kullandığım şeyler ve gerçekten ikinci el olayına uygun koyuyorum hatta enayilik yapıp baya ucuza koyuyorum. mesela 7 ay önce 200 liraya aldığım ve 1 kere giydiğim elbiseyi 80e falan koyuyorum yani. markalı kaliteli ürünlerim var yani ama ona rağmen 8 aydır asla satış olmuyor. öne çıkarma satın aldım, istatistiklere bakıyorum bir ayakkabım 400 görüntülenme 90 tıklanma almış iyi tamam bu kadar insandan 1 kişi mi almak istemiyor? :d başka bir bluzum 80 görüntülenme 2 tıklanma almış. ne alaka yani anlamadım bu kadar uçurum saçma değil mi ki? yanlış mı sizce bu sayılar? bir de satış yapma taktikleriniz var mı?

1. Süslü benzer ürünlere bakın ne kadar satılıyor fiyt yine de yüksek olabilir, bir de zor beğenilen herkese hitap etmeyen şeylerse normal.

30 mayıs 2022 00:44

2. Ss son zamanlarda yani yaklaşık 7-8 aydır bende satış yapamıyorum. Buna sebep insanların alım gücünn düşmesi olduğunu düşünüyorum. Hiç öne çıkarma hakkı satın almadım. Önceden bu kadar ekonomik kötü değilken satıyordum. Bence sizde öne çıkarma hakkı gibi şeylere para harcamayın. Ürünnüzü fotoğraflamaya özen göstermeniz daha faydalı olabilir. Işık, fon vs.

30 mayıs 2022 00:58

3. Işık fon falan her şey iyi, zor beğenilen bir şey de değil tatlış bir elbise yani sonuçta kimse bershka elbiseyi 20 liraya satmaz ki 200e alıp 80e satıyorum 2 saat kullandığım yepyeni şeyi.. bir daha öne çıkarma almam zaten ya indirimdeyken almıştım bir numarası yokmuş.

30 mayıs 2022 01:01

4. Süslü dolap ismin ne

30 mayıs 2022 01:07

5.  bu ara dolap cok revaçta ve kullanıcı çok fazla öne  cikmak zorlaşıyor. telegram gruplari falan varmış begeni ve öneri için hatta

30 mayıs 2022 05:12

6. süslücüm dolabınız ilgi çekici değildir, fotoğraflar kötüdür. mesela düzgün fotoğraflanmamış hiçbir ürünü almam hatta incelemem bile.

link paylaşabilir misiniz bakalım.

ben mesela fotoğraf için çok uğraşıyorum. hepsini aynı düzende ayrıntısıyla çekiyorum, bulabilirsem satın aldığım siteden mankendeki duruşlarını da ekliyorum. designer marka da sattım hatta kesinti olmasın diye designer'ları güvenip dışardan alan da oldu.

öncelikle enayilik demişsiniz ama sattığınız ürün mağazadan çıktığı anda ikinci el. size aa giyilmemiş deyip yüksek rakamlar vermelerini beklemeyin. bershka'dan 200'lük elbiseyi 80'e satmanız biraz zor. ben açıkçası zara ve mangoları o fiyatlara satıyorum ki bershka daha alt kalite ve indirim döneminde de benzer rakama alınabilir.

o 2 satıştan yorum var mı hiç? dolap'ta yeni puan uygulaması da insanları tedirgin ediyor. 3 aydır ürün satmamışsınızdır ancak önceki satışlarınızda 5 yıldız verilmiştir yine de puanınız düşük oluyor.

dediğim gibi link koyarsanız yardımcı olurum. incelemek isterseniz birçoğumuz dolap başlığında linklerimizi paylaşıyoruz.

30 mayıs 2022 08:34